Проблем при отваряне на БМВ 318и Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при отваряне на БМВ 318и Е46
Здравейте имам БМВ 318и 118к е46 какво стана смених акумулатора на колата и сега не иска да отключва с копчето на дистанционото иначе закючва и отваря багажника.Пробвах да го препрограмирам и когато направя нещата се чува само как заключва без да отваря.Какво да правя?Колата пали и върви.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем при отваряне на БМВ 318и Е46
Arislan написа:Здравейте имам БМВ 318и 118к е46 какво стана смених акумулатора на колата и сега не иска да отключва с копчето на дистанционото иначе закючва и отваря багажника.Пробвах да го препрограмирам и когато направя нещата се чува само как заключва без да отваря.Какво да правя?Колата пали и върви.
А с ключа механично от бравата отключва ли, ако и от там не става проблема е в ГМ модула.
oci написа:Arislan написа:Здравейте имам БМВ 318и 118к е46 какво стана смених акумулатора на колата и сега не иска да отключва с копчето на дистанционото иначе закючва и отваря багажника.Пробвах да го препрограмирам и когато направя нещата се чува само как заключва без да отваря.Какво да правя?Колата пали и върви.
А с ключа механично от бравата отключва ли, ако и от там не става проблема е в ГМ модула.
Да отключва ,но само моята врата

Така в една тема случайно видях схема с бушоните на колата.Има 3 броя на които пише централно закючване реших да пробвам с тях за 0,45 стотинки смених ги и се оправиха нещата.Направо ми олекна много.
Здравейте
явно не е и от бушоните понеже на следващия ден пак си дойдохме на проблема.Сутринта тръгвам за работа отваря си нормално.На обяд излизам отваря,вечерта като пробвам неще тоест един път работи един път не.Според мен ако беше главния модул нямаше да работи на моменти.Сега чета в други теми как след смяна на акумулатори се програмирвал нещо компютъра заради това ,че имала много електроника колата или някои от моделите.Общо взето се чудя какво да правя и найстина възможно ли да е нещо подобно проблема?
явно не е и от бушоните понеже на следващия ден пак си дойдохме на проблема.Сутринта тръгвам за работа отваря си нормално.На обяд излизам отваря,вечерта като пробвам неще тоест един път работи един път не.Според мен ако беше главния модул нямаше да работи на моменти.Сега чета в други теми как след смяна на акумулатори се програмирвал нещо компютъра заради това ,че имала много електроника колата или някои от моделите.Общо взето се чудя какво да правя и найстина възможно ли да е нещо подобно проблема?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Arislan написа:Здравейте
на е46 акумулатора не се регистрира.
- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Същата работа беше и при мен. Смених главния модул и всичко се оправи. Колегата oci ми даде модул програмиран точно за моята кола 

Ако реша да го сменя какви пари ще ми излезне и как могат да ми го програмират за колата ,че да нямам проблеми при смяната?
9 мнения
• Страница 1 от 1