Проблем с акумалатор на 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Проблем с акумалатор на 320д
Здравейте,
оня ден се поразходих с колата и всичко си беше наред вчера искам да запаля колата и не пали. Първи път ми светна таблото при втория опит да запаля въобще не светна таблото та дадохме ток от друга кола вчера ходих на село и там вечерта всичко си беше наред днес запалих прибрах се в града пак всичко си беше наред после излязох пак да ходя до едни приятели и пак запали на връщане пак същото пак няма ток според вас от какво може да е това бях оставил парното включен, но мисля, че то само се изключва след като изгася колата.
оня ден се поразходих с колата и всичко си беше наред вчера искам да запаля колата и не пали. Първи път ми светна таблото при втория опит да запаля въобще не светна таблото та дадохме ток от друга кола вчера ходих на село и там вечерта всичко си беше наред днес запалих прибрах се в града пак всичко си беше наред после излязох пак да ходя до едни приятели и пак запали на връщане пак същото пак няма ток според вас от какво може да е това бях оставил парното включен, но мисля, че то само се изключва след като изгася колата.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Проблем с акумалатор на 320д
замерваш алтернатора дали зарежда и ако зарежда си търсиш акумулатор.преди това отиди да го натварят някъде да видят нали държи,може проблема да е в стартера-да затяга и да не върти,но щом лампата на таблото несвети значи няма ток.Може и утечка да има някъде.

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Re: Проблем с акумалатор на 320д
Акумулатора е здрав и трябвало да се затяга едната хлема, че била хлабава и за това се е губело тока.
3 мнения
• Страница 1 от 1