Странна миризма ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- borkata84
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
- Детайли за колата: Седан, '99 година ,бензин
Странна миризма ???
Здравеите колеги,от скоро като включа парното и се появява някаква странна миризма(подобна на когато някои глади с ютия) като на пара,не е чак толко неприятна ,но все пак
,като се появи за парви пат веднага смених филтъра на климатика,но проблема остана.ако някои е имал подобен проблем и знае решението му ще съм много благодарен от помоща му
колата е е46 320и и е само на бензин,благодаря
Sent from my iPhone using Tapatalk

- borkata84
- Потребител
-
Re: Странна миризма ???
Оказа се леко пукнат маркуч,някаде зад двитателя,тече по малко само след като колата е карана и загряла,и като я паркирам след няколко минути изтича около 200 мл антифриз,сега остава и да намеря кои точно маркуч е и да го сменя,ако някои може да ми даде насоки би било чудесно 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Има спреове които прочистват въздуховодите, пръска се през духалките в купето както и при филтъра за купето. Ако не откриеш друг проблем може да пробваш.
- borkata84
- Потребител
-
Колеги,не е радиатора на парното,то вътре се осеща само миризма подобна на незнам как да я опиша,но както и да е ,вече видях локвичкато отдоло под колата:) само не мога да разбера от каде точно тече,един колега ми каза че някаде зад двигателя има някакво пластмасово двоинно съединение и понякога се напуква и може би теча е от там,но тече само когато изгася двигателя и колата е загряла,по около 200 грама.то миризмата я има предимно под капака от страната на въздушния филтър,понеже съм с к&н имам по лесен достъп до мъркучите там но не откривам теча,но съм сигурен че ще го намеря 

- vladimishev
- Потребител
-
колега и аз имам саштият проблем и незнам откакво е карах я на маистор немойаьа да намерят нисшто
6 мнения
• Страница 1 от 1