Проблем с таблото на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото на Е46
Колеги, карам Е46, 320Д, 2002 фейс. Преди месец почна да се ебава таблото. Стрелките на температурата и оборотомера не работят, свети ми лампата на акумулатора, ръчната и тракшъна, без съответно да има проблеми по тях. Останалите джаджи работят нормално. Всичко това става изведнъж, както си карам. Също така ненадейно си се оправя и от само себе си.
Ходих при един майстор, който смея да твърдя, че се грижи отлично за колата ми вече втора година. Свали таблото, занесе го, за да ремонтират някакви студени спойки, имаше краткотраен ефект 1-2 седмици и после пак същата работа.
Ако някой е имал подобен проблем или може да даде подходящ съвет, ще съм много благодарен.
Ето как изглежда таблото, когато се прецака:
http://lalchev.snimka.bg/sports/nai-golemite.659662
Ходих при един майстор, който смея да твърдя, че се грижи отлично за колата ми вече втора година. Свали таблото, занесе го, за да ремонтират някакви студени спойки, имаше краткотраен ефект 1-2 седмици и после пак същата работа.
Ако някой е имал подобен проблем или може да даде подходящ съвет, ще съм много благодарен.
Ето как изглежда таблото, когато се прецака:
http://lalchev.snimka.bg/sports/nai-golemite.659662
Последна промяна lalchev на 07 Мар 2014, 11:50, променена общо 1 път
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с таблото на Е46
Търси проблема другаде, не е в таблото.
Може би алтернатор.
Може би алтернатор.

Ако нема у глава, има у Google.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Откачи печката от буксата или Китайският ксенон ако колата има и гледай какво ще стане... ТЕЯ СТУДЕНИ спойки на това табло... мога да ти гарантирам ,че изобщо не са били такива
тези табла са направени доста добре... (доста съм отварял и са перфектни от към спойка.) Някой модул ти бърка К-линията на колата.
П.С използвайте малко лупичката на форума върши добра работа има доста изписани теми за такъв проблем...

П.С използвайте малко лупичката на форума върши добра работа има доста изписани теми за такъв проблем...
Благодаря колеги! Да ми препоръчате и някой изпробван майстор електричар в София, на който да се доверя за проблема, т.к. сам не пипам нищо по колата 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
щом са го пипали таблото трябва да се пробва с друго явно може да е омазано вече.
Ако искаш пиши ЛС ще ти помогна.
Ако искаш пиши ЛС ще ти помогна.
hacker4eto1 написа:Откачи печката от буксата или Китайският ксенон ако колата има и гледай какво ще стане... ТЕЯ СТУДЕНИ спойки на това табло... мога да ти гарантирам ,че изобщо не са били такиватези табла са направени доста добре... (доста съм отварял и са перфектни от към спойка.) Някой модул ти бърка К-линията на колата.
И на мен бензиномера ми отчита на обратно,но......не помагнаха ни тьрсачки....нито майстори

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
mpower75 написа:hacker4eto1 написа:Откачи печката от буксата или Китайският ксенон ако колата има и гледай какво ще стане... ТЕЯ СТУДЕНИ спойки на това табло... мога да ти гарантирам ,че изобщо не са били такиватези табла са направени доста добре... (доста съм отварял и са перфектни от към спойка.) Някой модул ти бърка К-линията на колата.
И на мен бензиномера ми отчита на обратно,но......не помагнаха ни тьрсачки....нито майстори
За маисторирите на такива си попаднал пишман

7 мнения
• Страница 1 от 1