Опции на Light модула при отключване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Опции на Light модула при отключване
Колеги събирам информация да си направя ретрофит така че при отключване да ми светват габаритите, сега съм се хванал да си правя PuddleLights (тези които са на дръжката на вратата и осветяват земята) и искам като си отключвам колата освен да светват дръжките да ми светват и габаритите. Естествеено това да е възможно само когато са на Ауто фаровете. можете ли да ми дадете идеи , как може да стане?
Последна промяна -Maxxx- на 05 Мар 2014, 22:07, променена общо 1 път

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Опции на Light модула при отключване
колега на новите бмв-та наистина е така,когато са на ауто фаровече светват енджалите при отключване.А на е46 мисля го няма оригинално като екстра и се прави с реле време вързано към централното.Може габарите да се върже към плафоните но ще святка и като се пусне плафона ,което е кофти

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Като цяло това със закачането към плафона не ми допада като идея макар че лампичките на дръжките там ще ги закачам, а това коео лазваш за релето и централното звучи по-добър вариант за габаритите..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Има готови модули които могат да е програмират както си искаш, казват се eLight module, а другият вариант бил, със реле което се задейства от централното и да ти пуска Follow me home светлините (те също имат множество заводски настройки).

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
а някои може ли да обяски за релето къде се вързва за активиране на (изпрати ме до вкъщи)

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
здравйте на всички!колега не е нужно да ползваш лайт модула може да вземеш сигнал от плафоните,когато я отключиш светват и те ако те устроива може така да направиш аз лично съм го правил и се получи доста добре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
7 мнения
• Страница 1 от 1