имобилайзер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
имобилайзер
здравейте колеги,
искам да ви попитам как мога да разбера дали колата ми има имобилайзер.колата е 320 Д 150 коня 2002 година отключвам и заключвам с ключа!!!той е само с емблема на БМВ посредата която като се натисне свети от пред до ключа
искам да ви попитам как мога да разбера дали колата ми има имобилайзер.колата е 320 Д 150 коня 2002 година отключвам и заключвам с ключа!!!той е само с емблема на БМВ посредата която като се натисне свети от пред до ключа
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: имобилайзер
Pesho_1 написа:здравейте колеги,
Всички е46-ци имат имобилайзер и ти имаш.
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Значи да го разбирам че не мога да си сложа аларма с дистансционното на която има клюяч като новите автомобили....
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Pesho_1 написа:Значи да го разбирам че не мога да си сложа аларма с дистансционното на която има клюяч като новите автомобили....
Може защото да не може само трябва да се модифицира малко, пиши на ЛС и ще ти обясня вариантите.
4 мнения
• Страница 1 от 1