Въпрос относно еърбезите.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 F26 20D & S1000RR K67
- Мечтае да кара: MV Agusta Superveloce S
Въпрос относно еърбезите.
Здравейте колеги, по случайност с помощта на колега от форума разбрах че нямам еърбези в колата, явно е имало сблъсък и са се отворили, след което не са сложили нови. Питането ми е, ако купя нови еърбези и ги монтирам, трябва ли да подменям други компоненти, като част от инсталацията и тн ?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос относно еърбезите.
А централа имаш ли или и нея я няма ?
Наскоро видях една стопена букса на бега на волана. Явно като е гръмнал се развива висока температура и пластмасата на буксата се беше разтопила. Незнам как стои въпроса с другите
Наскоро видях една стопена букса на бега на волана. Явно като е гръмнал се развива висока температура и пластмасата на буксата се беше разтопила. Незнам как стои въпроса с другите

Ако нема у глава, има у Google.
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
Не знам къде и какво представлява тази централа
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
KpuB4o написа:Здравейте колеги, по случайност с помощта на колега от форума разбрах че нямам еърбези в колата, явно е имало сблъсък и са се отворили, след което не са сложили нови. Питането ми е, ако купя нови еърбези и ги монтирам, трябва ли да подменям други компоненти, като част от инсталацията и тн ?
Благодаря предварително.
Колегата ти е отговорил сменяш не работещите бегове и ако има проблем с буксите същото защото като гръмне пиропатрона ги опича и много често са стопени, и ако централата не е повредена само се трият грешките, ако има проблем и в централата или я подменяш или се възстановява.
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
Колеги ново 20, оказа се че еърбега на волана няма как да се свали, 2те метални пружини който го държат явно са резнати преди да сложат празния еърбег и не може през дупките да се откачи от тях. Махнах капачката на еърбега която бяха залепили с някакво лепило но под нея е едно като метала купичка и пак нямам достъп до щипките по-долу. Идеи как да го сваля ?
2 часа ръчках в дупките и по-късно колега от форума който е със същия волан и той ръчка но не можахме да ги нацелим (при положение че неговия си го е свалял няколко пъти включително и днес), което ме наведе на мисълта че явно са резнати.
2 часа ръчках в дупките и по-късно колега от форума който е със същия волан и той ръчка но не можахме да ги нацелим (при положение че неговия си го е свалял няколко пъти включително и днес), което ме наведе на мисълта че явно са резнати.
5 мнения
• Страница 1 от 1