Премигващи лампи на 320cd
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Премигващи лампи на 320cd
Здравейте, колеги!
На 2 пъти ми се случва нещо много странно - както си карам започват да ми премигват заедно лампитe на DSC, ABS, ръчната и датчика за налягането на гумите. Не мигат на постоянен интервал, а все едно дават на късо. Първият път, когато ми го направи,ламите даже си светеха без да спират в продължение на поне 30 секунди. Няма проблем в работата на колата - върви и се държи нормално. След като изгася и запаля отново,проблема изчезва. Мина се една седмица,в която бая си покарах и чак тогава отново ми се случи същото. Спрях,угасих,запалих отново и нямаше проблем.
Къде ще е болежката?
Благодаря предварително!
На 2 пъти ми се случва нещо много странно - както си карам започват да ми премигват заедно лампитe на DSC, ABS, ръчната и датчика за налягането на гумите. Не мигат на постоянен интервал, а все едно дават на късо. Първият път, когато ми го направи,ламите даже си светеха без да спират в продължение на поне 30 секунди. Няма проблем в работата на колата - върви и се държи нормално. След като изгася и запаля отново,проблема изчезва. Мина се една седмица,в която бая си покарах и чак тогава отново ми се случи същото. Спрях,угасих,запалих отново и нямаше проблем.
Къде ще е болежката?
Благодаря предварително!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Премигващи лампи на 320cd
Клеми на акумулатора,маси,алтернатор 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Слаб акумулатор също може да е причината.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ако е слагана скоро аларма да са дупчени всички кабели или да има останали голи кабели

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
С какъв размер гуми караш? Първата ми мисъл беше електрически проблем (акумулатор, АБС датчик), но все пак да изключим и чисто механичния...
Never mistake motion for action...
Wierdo написа:Слаб акумулатор също може да е причината.
Според диагностиката, акумулаторът ми е ОК.
unikalen88 написа:ако е слагана скоро аларма да са дупчени всички кабели или да има останали голи кабели
Да, сложиха ми аларма преди 2 месеца, но този проблем ми е от 1 седмица...
Leon написа:С какъв размер гуми караш? Първата ми мисъл беше електрически проблем (акумулатор, АБС датчик), но все пак да изключим и чисто механичния...
Карам с железни 16-ки, 205/55.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега диагностика не е зле да се направи,при мен беше така и излезе,че заден денес датчик на ABS се бъзика и ми светкат тия лампи,смених датчика и града спи.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
алармаджиите дупчат всички кабели за да мерят кое къде отива и така ги оставят,даже оставят и оголени жици,и нищо чудно някоя да е укасила някаде заради някоя дупка

Благодаря за съветите,колеги.
Тъй като досега ми го направи само 2 пъти, ще изчакам да го направи отново и тогава ще отида на диагностика.
Тъй като досега ми го направи само 2 пъти, ще изчакам да го направи отново и тогава ще отида на диагностика.

9 мнения
• Страница 1 от 1