Странен проблем!? съединител или...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Странен проблем!? съединител или...
Колеги, търсих във форума нещо по моя въпрос, но не намирам отговор!
Ситуацията е следната: Вчера си карах съвсем спокойно, на 3та скорост!Реших да я сръчкам до 4500 оборота, от там 4та пак така и 5та! Спирам на светофара и ми мерише на феродо/ съединител!? Решавам да тръгна, натискам съединителя, но не влиза която и да е скорост освен 4та и 5та! Тръгвам на 4та и така после на 3та свалих някак си! Прибрах се колата изстина, паля и няма и помен от проблема!? 1ва ,2ра ,3та няма проблем! Но след като покарах извесно време, забелязах трудно включване на 1ва и 2ра от място!?
Като натисна съединителя няма шумове, притрисъне и каквото и да е било! Аз отивам на мисълта че е помпа на съединителя...
Утре ще отида до един сервиз и ще разбера 100%! Някой имал ли е подобен проблем или да знае на от какво е, че няма да мога да заспя! Става дума за е46 330хд!
Мерси предварително за помоща колеги!
Ситуацията е следната: Вчера си карах съвсем спокойно, на 3та скорост!Реших да я сръчкам до 4500 оборота, от там 4та пак така и 5та! Спирам на светофара и ми мерише на феродо/ съединител!? Решавам да тръгна, натискам съединителя, но не влиза която и да е скорост освен 4та и 5та! Тръгвам на 4та и така после на 3та свалих някак си! Прибрах се колата изстина, паля и няма и помен от проблема!? 1ва ,2ра ,3та няма проблем! Но след като покарах извесно време, забелязах трудно включване на 1ва и 2ра от място!?
Като натисна съединителя няма шумове, притрисъне и каквото и да е било! Аз отивам на мисълта че е помпа на съединителя...
Утре ще отида до един сервиз и ще разбера 100%! Някой имал ли е подобен проблем или да знае на от какво е, че няма да мога да заспя! Става дума за е46 330хд!
Мерси предварително за помоща колеги!

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Re: Странен проблем!? съединител или...
Като я покараш и дай рязко газ до долу ако дига обороти а няма ускорение честито за съединител си.Най-вече че си я карал и го е направила на топъл съединител...като е изстинала и вс е било капитан.Но може и помпа на съединител да е ...губи ли течност?
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Re: Странен проблем!? съединител или...
не губи течност колега! аз си мисля за горна помпа, но нз още!? По късно че го тествам, но принципно като и надам газ и си ускорява без да се замисля!

3 мнения
• Страница 1 от 1