Помощ, как се свалят тези елементи от колата ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 F26 20D & S1000RR K67
- Мечтае да кара: MV Agusta Superveloce S
Помощ, как се свалят тези елементи от колата ?
Колеги здравейте, от няколко дни съм собственик на е46 купе, имам малко проблеми с интериора и екстериора. Дясното огледало ми е доста хлабаво от стойката, която е закрепена към вратата, видях как се сваля самото огледало в една гайд тема, но никъде не мога да намеря тема как се сваля кората на вратата за да се стигне до огледалото ?
Второто ми питане е: лявото ми огледало също е доста хлабаво (имам чувството че само жиците го държат), но не е разхлабено от стойката, а от долу механизма където го прибира на вътре. Как се затяга там? И третото, от лявата колона на вратата, която тръгва от таблото и стига до тавана, доколкото видях в нея е еарбега, имам една гадно скърцане (явно таблото е сваляно и не е сложено както трябва или самия еърбег е свалян, защото с ръка като натисна по еърбега и скърца), това нещо има ли как да се затегне ? Като изключим тези три дефекта, колата е доста стегната. Доколкото четох колите с пълен ел. пакет като моя имат и автоматично прибиране на огледалата, явно нещо е станало с механизмите и затова едното е толкова хлабаво, а другото изобщо не може да се прибере. Благодаря Ви предварително за отговорите. Пускам една снимка за да добиете представа.

Второто ми питане е: лявото ми огледало също е доста хлабаво (имам чувството че само жиците го държат), но не е разхлабено от стойката, а от долу механизма където го прибира на вътре. Как се затяга там? И третото, от лявата колона на вратата, която тръгва от таблото и стига до тавана, доколкото видях в нея е еарбега, имам една гадно скърцане (явно таблото е сваляно и не е сложено както трябва или самия еърбег е свалян, защото с ръка като натисна по еърбега и скърца), това нещо има ли как да се затегне ? Като изключим тези три дефекта, колата е доста стегната. Доколкото четох колите с пълен ел. пакет като моя имат и автоматично прибиране на огледалата, явно нещо е станало с механизмите и затова едното е толкова хлабаво, а другото изобщо не може да се прибере. Благодаря Ви предварително за отговорите. Пускам една снимка за да добиете представа.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Помощ, как се свалят тези елементи от колата ?
http://www.youtube.com/watch?v=o1Ksw1Ryamo
Подробно описание за сваляне на кората от вратата
Не е нужно да сваляш цялата кора за да се добереш до огледалата 
Подробно описание за сваляне на кората от вратата

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за отговора колега, огледалата вече са затегнати и не шават
Моя грешка при писането, трябва ми мнение как се сваля дясната колона покято е покрай стъклото на която пише airbag. От там идва едно неприятно скърцане и виждам че тапицерията долу при таблото се е набръчкала. Ако някой знае как се сваля ще съм благодарен

Моя грешка при писането, трябва ми мнение как се сваля дясната колона покято е покрай стъклото на която пише airbag. От там идва едно неприятно скърцане и виждам че тапицерията долу при таблото се е набръчкала. Ако някой знае как се сваля ще съм благодарен

махаш пластмасата в редата и под нея има няколко винта
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
KpuB4o написа:Мерси за отговора колега, огледалата вече са затегнати и не шават![]()
Това е често срещан проблеми при Е46,набръчква се плата долу точно между колонката и таблото не се притеснявай това е нормално

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- KpuB4o
- кандидат ентусиаст
-
Не се наложи да я вадя, оказа се че дупките за болтовете не са кръгли, а продълговати и просто дръпнах цялата колона нагоре и затегнах и вече всичко е наред. Някой я беше набутал прекалено навътре и затова така се беше получило. Благодаря за отговорите на всички 

6 мнения
• Страница 1 от 1