BMW 320d 136hp окачване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- D.K.BMW
- Потребител
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: m3 e46
BMW 320d 136hp окачване
Колеги окачването ми е меко , но не знам дали са изтървали амортисьори или просто возията на колата е такава имам я от скоро. Когато я натисна с ръце си е добре държи си (поне аз така мисля) , един авер я натисна вика много е мека едва ли ще е така тая кола колкото и меки да са амортисьорите за да е мека возията. Искам да попитам при вас как стоят нещата. Амортисьорите ще ги проверя но искам да знам дали все пак са им по-меки амортисьори на дизелите.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
Re: BMW 320d 136hp окачване
е46-цата изобщо не е с мека предница... на моята дори когато бяха заминали армотисьорите, като я натисках на място си беше твърда, но когато я карах се усещаше.., но незнам все пак може да зависи и от армотисьорите 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
mitev85 написа:на моята дори когато бяха заминали армотисьорите, като я натисках на място си беше твърда, но когато я карах се усещаше

- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
По принцип е 46 въобще не е с меко окачване. Доста са стегнати. Ако съдиш за състоянието на амортисьорите по това как като натиснеш колата тя потъва, това въобще не трябва да ти е фактор. Има си сервизи и хора, които да погледнат колата и да ти кажат, пък тогава вече е твой ред 

4 мнения
• Страница 1 от 1