Въпрос за голям дисплей
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320CD
- Мечтае да кара: Някакво много дърто бмв
- Детайли за колата: Много бърза, ама не чак толкова.
Въпрос за голям дисплей
Здравейте колеги,аз съм с бизнес CD в колата( Е46) и въпроса ми е следния: ако сложа ето това нещо http://prodavalnik.com/photos/ad/41939337/1/ ще имам ли радио или това е само дисплей със CD? Продава се само това което е на снимката.Без нищо друго.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Въпрос за голям дисплей
Няма да стане работата колега
твоят Мк в багажника подържа Монохромни навигации за тази ти трябва нова инсталация и нов Мк в багажника който подържа цветният дисплей 

- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Ясно,благодаря.Аз не държа на навигация но ми харесва дисплея и мислех,че може да го сложа и да си слушам радио с него.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
MK3 може да се препрограмира за цветен дисплей. Има човек във Варна който може да го направи. Трябва обаче друго окабеляване от багажника до монитора.
Аз обаче останах с впечатление, че колегата си има обикновено радио със ЦД.
Аз обаче останах с впечатление, че колегата си има обикновено радио със ЦД.
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Колата си е с фабричното CD на което пише бизнес CD BMW обикновено е.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колегите малко по-нагоре са те объркали малко.
Накратко - това е само монитор. За да изкараш картина на него ти трябва навигационни компютър - най-добре да е МК4. За да слушаш музика ще ти трябва да си вземеш и усилвателя - БМ54 или другия БМ24 (май така беше). Кабелите отделно
Не се занимавай, не си струва парите и хамалогията
Накратко - това е само монитор. За да изкараш картина на него ти трябва навигационни компютър - най-добре да е МК4. За да слушаш музика ще ти трябва да си вземеш и усилвателя - БМ54 или другия БМ24 (май така беше). Кабелите отделно
Не се занимавай, не си струва парите и хамалогията
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Разбрах...изобщо няма и да се занимавам.Не си струва явно.Гледам,че цялата система да си я купиш излиза около 800 лв и на края да ти я откраднат пред блока.Колата седни от вън.....просто наистина не си струва.На баща ми колата си го има фабрично но това е друго.Пари не е давал освен това седи в гараж.Благодаря и много здраве на всички.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
И все пак не става ясно от обявата само монитор ли е или + навигация. Все пак пише "Навигация бмв". Ако го има и навигационния компютър ти трябва само един радио модул и ще можеш да си слушаш радио. А те в зависимост от версията не са много скъпи. Друг въпрос е че и окабеляването струва пари.
- bmw_320d_150
- младши ентусиаст
-
Човека е написал навигация но според мен е само дисплей и на зад със CD-то.И той не може да обясни точно защото казва,че като го сложи на неговата и работи но той си има всичко на неговата кола.Явно е сменил само от пред дисплея с нов.Аз мислех,че може би ще мога да го сложа и да слушам и радио с него но явно няма да стане а не ми се набиват пари излишно.А и пред блока може да счупят стъкло за да го крадат.Така,че отпада като вариант за момента.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
bmw_320d_150 написа:Човека е написал навигация но според мен е само дисплей и на зад със CD-то.И той не може да обясни точно защото казва,че като го сложи на неговата и работи но той си има всичко на неговата кола.Явно е сменил само от пред дисплея с нов.Аз мислех,че може би ще мога да го сложа и да слушам и радио с него но явно няма да стане а не ми се набиват пари излишно.А и пред блока може да счупят стъкло за да го крадат.Така,че отпада като вариант за момента.
Поредния краден монитор. Как така не може да обясни какво е, а иначе може да го монтира на неговата кола и да твърди, че работел.
Иначе за тази цена получаваш само монитора. Усилвателя БМ54 и МК4 за които писах по-горе са по 350 лв. Цялата работа отива над 1000 лв
Така, поредния идиотски, детски и стил "всичко знам" коментар.
Не всички хора разбират толкова колкото ти се иска, някои хора даже не могат да си сменят гумата. И ако тези хора продават нещо което не е назовано точно (технически) значи ли че е крадено?!?
Сега да обясня:
Монитора е мой. Взех го с колата като бонус, коментарите от продавалника е писала жена ми с цел да ми помогне, (има приложение на таблета, който е бил в нея). За нея тоя "телевизор" е: навигация, ТВ, борд и радио, защото това излиза там. Да наистина имам (вече две) коли в които мога да покажа че работи перфектно, и както се досещате трети ми е излишен. Написано е "навигация" в продавалника, защото някои хора по такава дума търсят.
Направете си труда и проверете има обява и тук във форума.
И колко от Вас са видели да се продава цялата система за 350лв?
П.С.
Предполагам един колега, ми се обади преди час и направо си пита и всичко което питаше му беше казано.
Ако някой има сериозен интерес си мисля че така ще направи, нали?
Не всички хора разбират толкова колкото ти се иска, някои хора даже не могат да си сменят гумата. И ако тези хора продават нещо което не е назовано точно (технически) значи ли че е крадено?!?
Сега да обясня:
Монитора е мой. Взех го с колата като бонус, коментарите от продавалника е писала жена ми с цел да ми помогне, (има приложение на таблета, който е бил в нея). За нея тоя "телевизор" е: навигация, ТВ, борд и радио, защото това излиза там. Да наистина имам (вече две) коли в които мога да покажа че работи перфектно, и както се досещате трети ми е излишен. Написано е "навигация" в продавалника, защото някои хора по такава дума търсят.
Направете си труда и проверете има обява и тук във форума.
И колко от Вас са видели да се продава цялата система за 350лв?
П.С.
Предполагам един колега, ми се обади преди час и направо си пита и всичко което питаше му беше казано.
Ако някой има сериозен интерес си мисля че така ще направи, нали?
- gromovich
- младши ентусиаст
-
Темата отива в друга посока. И все пак аз не се отказвам от коментара си, по-нагоре съм казал защо. Иначе поздравления, че хвърли яснота по въпроса с обявата 

- KIROprodigy
- Потребител
-
трябва ти оште една камара работи- тв тунер.сиди за диска с навигацията.радио тунер и нещо като компютър има . а това е само монитор с коп4ета колега.
Мod:
Kолега, престани да пускаш мнение след мнение - само в тази тема съм ти изтрил 3 поредни - до 20-тото ти мнение подлежат на одобрение от модератор преди да бъдат публикувани!
Мod:
Kолега, престани да пускаш мнение след мнение - само в тази тема съм ти изтрил 3 поредни - до 20-тото ти мнение подлежат на одобрение от модератор преди да бъдат публикувани!
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
колега за да не отварям друга тема,пиша в тази на колегата. Искам да попитам,тъй като сега съм с големия монитор 16/9 и мк2.Купих си мк3 от кола с монохромна навигация.Та въпроса ми е ще тръгне ли на монитора или задължително трябва прекодиране,и ако трябва къде във Варна се прави и ориентировъчно колко струва? Благодаря предварително
14 мнения
• Страница 1 от 1