Въпрос за опция S255А
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
Въпрос за опция S255А
Проверих ВИН-а на колата (седан, 318i, М43, 98 г.) и излиза, че е налична опция S255A Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel.
Значи ли това, че колата е имала мултиволан и кой от всичките по-точно?
Купих колата с този волан
Значи ли това, че колата е имала мултиволан и кой от всичките по-точно?
Купих колата с този волан
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Въпрос за опция S255А
Точно с този волан си е!
Ако искаш мулти - винаги можеш да си купиш , но ще управлява само радиото!
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
досега рових в риъл оем и май си прав. s256A е трилъчевия мултиволан.
подведе ме картинката (с мултиволан), която се генерира по вин-а в пдф-а от bmwarchive.de. джанти и рекаро салон си от картинката си бяха 1:1.
мерси.
подведе ме картинката (с мултиволан), която се генерира по вин-а в пдф-а от bmwarchive.de. джанти и рекаро салон си от картинката си бяха 1:1.
мерси.
dr.peshev написа:Точно с този волан си е!
Т.е. на волан без копчето, ако се купят копчетата ще работи само музиката, без автопилот и телефон ?
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
dr.peshev написа:Точно с този волан си е!
Абе не е баш така

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
nikolae написа:dr.peshev написа:Точно с този волан си е!
Т.е. на волан без копчето, ако се купят копчетата ще работи само музиката, без автопилот и телефон ?
На този волан само копчета няма как да се купят!
Ако се сложи какъвто и да е мултиволан на този двигател, ще може да се командва само радиото, защото няма електронна газ и не може да се подкара круизконтрола. Има ретрофит за круиз , но никой няма да даде тези пари!
- Phil
- ентусиаст
-
dr.peshev написа:nikolae написа:dr.peshev написа:Точно с този волан си е!
Ако се сложи какъвто и да е мултиволан на този двигател, ще може да се командва само радиото, защото няма електронна газ и не може да се подкара круизконтрола. Има ретрофит за круиз , но никой няма да даде тези пари!
Аз ги дадох

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
колко ти излезе темпомата и къде?
в дилър или в някой гараж го прави?
имам едно пдф-че свалено по въпроса, ама сложничко ми идва за моите възможности.
http://dox.abv.bg/files/fdw?eid=107424758
в дилър или в някой гараж го прави?
имам едно пдф-че свалено по въпроса, ама сложничко ми идва за моите възможности.
http://dox.abv.bg/files/fdw?eid=107424758
Phil написа:dr.peshev написа:nikolae написа:dr.peshev написа:Точно с този волан си е!
Аз ги дадохИ не са чак толкова много
И аз, и си заслужава

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
и аз съм слагал на бившата и на още поне 4-5 коли като инвестиция с труд и части около 200-300 лв зависи за колко се намерят частите, но не възможни неща няма, щом Немците са го измислили не може и ние да не го правим 

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
тези са лесни за намиране ...
http://www.ebay.de/itm/BMW-E46-316i-Stellmotor-Tempomat-VDO-8369027-Motor-M43TU-B19-/171224005576?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE46&hash=item27ddbefbc8
http://www.ebay.de/itm/Tempomat-Steuergerat-Geschwindigkeitsregelung-E46-316i-318i-M43-BMW-8369774-/230877944067?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE46&hash=item35c165d903
ама кабеляците?!

10 и 11 на схемата CLUTCH SWITCH STOP LIGHT SWITCH за какво служат и трябва ли да се купуват?
http://www.ebay.de/itm/BMW-E46-316i-Stellmotor-Tempomat-VDO-8369027-Motor-M43TU-B19-/171224005576?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE46&hash=item27ddbefbc8
http://www.ebay.de/itm/Tempomat-Steuergerat-Geschwindigkeitsregelung-E46-316i-318i-M43-BMW-8369774-/230877944067?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE46&hash=item35c165d903
ама кабеляците?!

10 и 11 на схемата CLUTCH SWITCH STOP LIGHT SWITCH за какво служат и трябва ли да се купуват?
- Phil
- ентусиаст
-
11-ти номер е датчик, който изключва темпомата, като натиснеш спирачка/съединител. 10-ти номер нямам спомен за какво е 
Колкото до кабелите - най-добре да вземеш отделните модули с буксите...иначе много зор ще види тоя, който ти го слага.
Аз моя го монтирах при един агент на Oci в Перник
Момчето не беше слагало преди, но го направи като фабричен...Не може да се познае че е слаган допълнително.
Най-големият та*ак за намиране обаче се оказа дросела. Повечето моргаджии или са го продали с мотора или не искат да продадат само него. Общо взето на мен дроселът ми излезе колкото останалите модули на темпомата

Колкото до кабелите - най-добре да вземеш отделните модули с буксите...иначе много зор ще види тоя, който ти го слага.
Аз моя го монтирах при един агент на Oci в Перник

Най-големият та*ак за намиране обаче се оказа дросела. Повечето моргаджии или са го продали с мотора или не искат да продадат само него. Общо взето на мен дроселът ми излезе колкото останалите модули на темпомата

Трябва ти и дросел от кола с темпомат, мисля че на оригиналния няма къде да се закачи жилото от моторчето. ( не си спомням точно...Осi ми обясни като правеше моя). Най-добре е да си намериш всички части накуп от кола с темпомат, включително и кабелите, по-евтино ще ти излезе. Виж в раздела с обявите във форума.
"10 и 11 на схемата CLUTCH SWITCH STOP LIGHT SWITCH за какво служат и трябва ли да се купуват?"
Бутонът за съединителя се слага, за да даде сигнал - го натиснеш да изключи темпомата.
"10 и 11 на схемата CLUTCH SWITCH STOP LIGHT SWITCH за какво служат и трябва ли да се купуват?"
Бутонът за съединителя се слага, за да даде сигнал - го натиснеш да изключи темпомата.
- Phil
- ентусиаст
-
MMG написа:Трябва ти и дросел от кола с темпомат...
Изпреварих те

Phil написа:MMG написа:Трябва ти и дросел от кола с темпомат...
Изпреварих те
хихи, за секунда

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2