Проблем с климатроника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с климатроника
здравейте колеги
Имам следния проблем като запаля колата климатроника ми работи нормално а след известно времо угася и край ни студено ни топло губи захранване при следващо рестартиране на колата климатроника си работи но в рамките на 30 минути пак губи захранване
Имам следния проблем като запаля колата климатроника ми работи нормално а след известно времо угася и край ни студено ни топло губи захранване при следващо рестартиране на колата климатроника си работи но в рамките на 30 минути пак губи захранване
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с климатроника
evco86 написа:здравейте колеги
губи захранване какво ще рече спира вентилатора да върти но дисплея на климатроника свети нали така

ако е така проблема е в таралежа.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
"Ежковците" пак си показват рогцата 

- oci
- старши ентусиаст
-
bobi_81xx написа:"Ежковците" пак си показват рогцата
е добре е че вече има хапче за тях и се лекуват

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
oci написа:bobi_81xx написа:"Ежковците" пак си показват рогцата
е добре е че вече има хапче за тях и се лекуват
За което те признавам Колега

Не колега и дисплея угасва нищо не му работи при първо запалване като е студено работи около 20 минути и спира като рестартираш колата пак си работи за около 5 минути и спира някаде някакво реле ли е какво ще е нямам представа
- oci
- старши ентусиаст
-
evco86 написа:Не колега и дисплея угасва нищо не му работи при първо запалване като е студено работи около 20 минути и спира като рестартираш колата пак си работи за около 5 минути и спира някаде някакво реле ли е какво ще е нямам представа
трябва да пробваш с друг модул, ако си от София пиши едно ЛС имам модул за проба.
Вече го направих пробвах и с друг модул резултата беше съштия но преди два дена пък ми се случи нещо друго климатроника пак беше угаснал и по едно време почна да се чува перката погледнах всички копчета си работят нормално но тоз път на дисплея не показва градусите и от тогава не е угаснал но не ми погазва градусите и степента на перката можели да е от таралежа или от компа но като имаш в предвид че съм го вкарал и на компютър и никаква грешка не ми отчете на климатроника
8 мнения
• Страница 1 от 1