Теч от радиаторчето на парното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko m54b22
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
Теч от радиаторчето на парното
Колеги,имам съмнение че радиатора на парното ми е протекъл от някъде.Понеже колата губи по около 500мл. антифриз за месец и отпред под стелката на пасажерското място е мокро.Какво ще ме посъветвате колеги да опитам с добавка или да пробвам да достигна радиаторчето? Четох в форума че за да имам достъп до радиатора трябва да сваля цялото табло
! Очаквам съвети,благодаря ви предварително.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Теч от радиаторчето на парното
Колега Да те попитам само ако не си я карал ден 2 колата примерно и като загрява почва ли съвсем леко да подминава "12" часа като я покараш известно време и се оправя температурата..
Питам понеже и моята губи около 250 мл антифриз и ми се струва ,че има проблеми.. Понеже моята температура така прави ако не я карам 3 4 дена... ,не съм се сетил да видя стелката да ли е мокра ...
Питам понеже и моята губи около 250 мл антифриз и ми се струва ,че има проблеми.. Понеже моята температура така прави ако не я карам 3 4 дена... ,не съм се сетил да видя стелката да ли е мокра ...
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
mitko m54b22 написа:Колеги,имам съмнение че радиатора на парното ми е протекъл от някъде.Понеже колата губи по около 500мл. антифриз за месец и отпред под стелката на пасажерското място е мокро.Какво ще ме посъветвате колеги да опитам с добавка или да пробвам да достигна радиаторчето? Четох в форума че за да имам достъп до радиатора трябва да сваля цялото табло! Очаквам съвети,благодаря ви предварително.
Специално за радиаторчето на парното има начин и без да се сваля таблото да се смени

- mitko m54b22
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
Колега загрява си нормално и никога до сега не съм забелязал стрелката да подминава средата.Може би понякога се чува едно слабо бълбукане като я запаля. Как мислите дали ако сваля жабката и кората под нея ще имам достъп до радиатора и маркучите.Или ще се наложи да махна и конзолата на скоростния лост и модула на климатроника,за да видя какво се случва
.Благодаря ви

Последно избутване mitko m54b22 от 26 Яну 2014, 18:02
4 мнения
• Страница 1 от 1