Теч от радиаторчето на парното

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 320i

Теч от радиаторчето на парното

Мнение от mitko m54b22 » 24 Яну 2014, 13:52

Колеги,имам съмнение че радиатора на парното ми е протекъл от някъде.Понеже колата губи по около 500мл. антифриз за месец и отпред под стелката на пасажерското място е мокро.Какво ще ме посъветвате колеги да опитам с добавка или да пробвам да достигна радиаторчето? Четох в форума че за да имам достъп до радиатора трябва да сваля цялото табло :( ! Очаквам съвети,благодаря ви предварително.

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Re: Теч от радиаторчето на парното

Мнение от hacker4eto1 » 24 Яну 2014, 17:10

Колега Да те попитам само ако не си я карал ден 2 колата примерно и като загрява почва ли съвсем леко да подминава "12" часа като я покараш известно време и се оправя температурата..
Питам понеже и моята губи около 250 мл антифриз и ми се струва ,че има проблеми.. Понеже моята температура така прави ако не я карам 3 4 дена... ,не съм се сетил да видя стелката да ли е мокра ...
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 24 Яну 2014, 17:34

mitko m54b22 написа:Колеги,имам съмнение че радиатора на парното ми е протекъл от някъде.Понеже колата губи по около 500мл. антифриз за месец и отпред под стелката на пасажерското място е мокро.Какво ще ме посъветвате колеги да опитам с добавка или да пробвам да достигна радиаторчето? Четох в форума че за да имам достъп до радиатора трябва да сваля цялото табло :( ! Очаквам съвети,благодаря ви предварително.

Специално за радиаторчето на парното има начин и без да се сваля таблото да се смени ;)

Потребител
Аватар
Кара: E46 320i

Мнение от mitko m54b22 » 26 Яну 2014, 18:02

Колега загрява си нормално и никога до сега не съм забелязал стрелката да подминава средата.Може би понякога се чува едно слабо бълбукане като я запаля. Как мислите дали ако сваля жабката и кората под нея ще имам достъп до радиатора и маркучите.Или ще се наложи да махна и конзолата на скоростния лост и модула на климатроника,за да видя какво се случва :help: .Благодаря ви

Последно избутване mitko m54b22 от 26 Яну 2014, 18:02

Назад към E46