Проблем с индикации по таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Проблем с индикации по таблото
Здравейте,Колеги има проблем по една Е46-ца на която са светнали лампите за износени наклатки и аербек,дотук добре.
Проблема е ,че както се кара автомобила изведнъж светват лампите за: ръчна;ABS и ASC. и не изгасват.
Колата е качих на диагностика(DIS,INPA) имаше записани грешки изчистих ги изгаснаха лампите за ръчнат,ABS,ASC i останаха тези за накладки и бег защото трябва да се сменят това е добре.лошото е ,че тези лампи след това пак светват и не гаснат,за което ме съмнява че има някъде хлабава връзка.
Насочете ме къде да търся проблема?
П.П Колата и след светването на тези лампи си работи нормално,няма изменение в вървежа.
Проблема е ,че както се кара автомобила изведнъж светват лампите за: ръчна;ABS и ASC. и не изгасват.
Колата е качих на диагностика(DIS,INPA) имаше записани грешки изчистих ги изгаснаха лампите за ръчнат,ABS,ASC i останаха тези за накладки и бег защото трябва да се сменят това е добре.лошото е ,че тези лампи след това пак светват и не гаснат,за което ме съмнява че има някъде хлабава връзка.
Насочете ме къде да търся проблема?
П.П Колата и след светването на тези лампи си работи нормално,няма изменение в вървежа.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Проблем с индикации по таблото
То е хубаво да ги имате тези програми, но и да може да работиш с тях. Ти си изтрил грешките, но видя ли какви са?
Накладките хубаво тях ще ги оправиш с датчик и нови накладки.
Айрбега има причина да свети..
Абс и асц сигурно са от някой датичк, може и буксата му да е мръсна, закачи я пак след като светнат и виж грешката.
Абс и асц сигурно са от някой датичк, може и буксата му да е мръсна, закачи я пак след като светнат и виж грешката.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем с индикации по таблото
Bavarcho написа:То е хубаво да ги имате тези програми, но и да може да работиш с тях. Ти си изтрил грешките, но видя ли какви са?
Браво колега абсолютно точно и в целта.
Триенето на грешки не ги оправя

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
4 мнения
• Страница 1 от 1