Сваляне и поставяне на лайсни около вратите на Е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Сваляне и поставяне на лайсни около вратите на Е46 купе
Здравейте колеги, мисля да сменям лайсните около вратите и задните стъкла на Е46 купе, та ме интересува имали някой запознат с процедурата, как става, сложно ли е и т.н. ?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Сваляне и поставяне на лайсни около вратите на Е46 купе
Задните които им изгнива гумата са залепени с двойно лепищо,свалят се с пластмасова шпатолка за да не надереш нещо което не искаш
,ако не се лъжа бяха и доста евтини. Черните по 43лв а хромираните по 83лв на бр.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
diskoinferno написа:Здравейте колеги, мисля да сменям лайсните около вратите и задните стъкла на Е46 купе, та ме интересува имали някой запознат с процедурата, как става, сложно ли е и т.н. ?
Мерси предварително.
Лайсните около вратите се сменят лесно колега ... Махаш първо уплътнението на вратата и цялото на задният прозорец... горе се виждат видите внимавай понеже някой са различни задните мисля са по къси.....и са бая видите Ако не излезе леко лайсната то е сигурно ,че си забравил някоя вида... когато отхлабиш всички много лесно излиза...
А за задната лайсна колегата по горе е прав... Задължително използвай голяма шпатула,Аз като ги свалях моите използвах сешоар за да се загрее лепката излизат по лесно... Супер Здраво са залепени... След това ще падне доста чистене на лепенката.... много нерви трябва да имаш....
Ето колега да не говоря напразно.
http://bmwenthusiasts.co.uk/forum/viewtopic.php?f=55&t=424
А това е моята тема където има снимки на това как съм махнал лайсните:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=345002&start=30
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Почнах да се замислям дали да не ги направя с черен гланц фолио вместо да ги сменям. Май ще стане по лесно
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
diskoinferno написа:Почнах да се замислям дали да не ги направя с черен гланц фолио вместо да ги сменям. Май ще стане по лесно
И аз си го мислех... мойте съм ги пръскал... а върху тоя материал да пръскаш.. а бе доста си по игра бояджията с мене.... и на места се вижда леки точици от камъни... малко са но от близо си ги знам къде са... Или взимаш черни готови Shadowline или взимаш специално фолио за тях на ролки е и си го правиш... Свалянето е игра а боядисването още по-голяма

5 мнения
• Страница 1 от 1