Скъсани ремъци!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Скъсани ремъци!!!
Днес в студът слизам, паля, оставям я да поработи 5 мин. на място, тръгвам лекичко и на първият завой - симфония от звуци. Ужасно тракане, погледнах таблото- свети лампата на акомулатора. Гася, спирам, свалям едната кора и ремъците са на мармалад. Всички ролки се въртят свободно на ръка. Като запаля демпфера играе напред назад. Сменян е при 7-8 месеца с Dayco при Васил и Иван в надежда. Какво може да е според вас?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Скъсани ремъци!!!
ka4i написа:Днес в студът слизам, паля, оставям я да поработи 5 мин. на място, тръгвам лекичко и на първият завой - симфония от звуци. Ужасно тракане, погледнах таблото- свети лампата на акомулатора. Гася, спирам, свалям едната кора и ремъците са на мармалад. Всички ролки се въртят свободно на ръка. Като запаля демпфера играе напред назад. Сменян е при 7-8 месеца с Dayco при Васил и Иван в надежда. Какво може да е според вас?
точно на тази марка демферите карат по толкова, даже много ти е изкарал, причината на 100 процента е в него.
- niki_e90
- Потребител
-
- Кара: BMW 320xd F30
КОЛЕГА РЕМЪЦИТЕ СА ТИ БИЛИ ЯВНО МЕНТАЦИ ОТ ДОЛНА КЛАСА аз съм с ремъци на ГЕЙЦ и ролки ина и нямам проблем 50лв отгоре са и всичко е 6
BMW трите букви за душата, BMW трите знака на съдбата
- ka4i
- ентусиаст
-
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Естествено , че демпфера е сдал багажа ! Dayco е много проблемна марка в BG! 

- ka4i
- ентусиаст
-
Препоръчана марка, уж, като алтернатива на оригиналната. Сменена е март месец тази година.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
На моята ремъците сутрин на студено като я запаля бая шум издават сменяни са не са накъсани но от студа са много сковани като загрее малко колата се оправят но ме е страх направо сутрин .. мотора е м52туб28.. Вашите ремъци шумни ли са на студено време колеги или са ми сложили некви ментаци 

- ka4i
- ентусиаст
-
hacker4eto1 написа:На моята ремъците сутрин на студено като я запаля бая шум издават сменяни са не са накъсани но от студа са много сковани като загрее малко колата се оправят но ме е страх направо сутрин .. мотора е м52туб28.. Вашите ремъци шумни ли са на студено време колеги или са ми сложили некви ментаци
Да не са ролки?!?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
ka4i написа:hacker4eto1 написа:На моята ремъците сутрин на студено като я запаля бая шум издават сменяни са не са накъсани но от студа са много сковани като загрее малко колата се оправят но ме е страх направо сутрин .. мотора е м52туб28.. Вашите ремъци шумни ли са на студено време колеги или са ми сложили некви ментаци
Да не са ролки?!?
Не колега карам без ремък на климатроника понеже искам да локализирам едно тракане дали идва от там (не винаги се появява) а Ролката е сменена преди 2 месеца с оригинална такава (Тази на Водната помпа и алтернатора която е )
hacker4eto1 написа:На моята ремъците сутрин на студено като я запаля бая шум издават сменяни са не са накъсани но от студа са много сковани като загрее малко колата се оправят но ме е страх направо сутрин .. мотора е м52туб28.. Вашите ремъци шумни ли са на студено време колеги или са ми сложили некви ментаци
И мойте са доста шумни сутрин, но пък са сменяни преди около две години. А марка не помня вече.
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
С всичко различно от оригинала е така,едни скърцат други се късат,трети и двете
!Скоро смених моя ремък защото се беше закъсал,който се оказа че е оригиналния,с който колата е излезнала от завода!Та сложих ремък Conti и ролки+оптегач INA и се започнаха едни звуци,които със стария закъсан ремък ги нямаше!Та какво да говорим повече...

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Това, за този пистовия ремък говорите? Как да разберем че е за смяна, моя го гледах наскоро, не е напукан.. Как да преценя кога му е времето?

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
като го погледнеш от страната на каналите и ако целият е на рагати (пукнатини от край до край) вече е за смяна.. или ако има и отстрани показващи се конци..
- ka4i
- ентусиаст
-
Демпфера е тотал!!! Демпфер на има-няма 6-7000 километра. Днес взех един демпфер Bilstein, защото оригинален е 650 +/- лева. Ще смененим и ремъците и стискайте палци, като запалим всичко да е ок! 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Не беше ли кортекото най-доброто след оригинала?

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2