проблем с е46 318
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- by_the_way
- Потребител
-
проблем с е46 318
Имам проблем с колата модел е46 318is 143 коня бензиновия двигател 2003г.Проблема почна още когато я купих губеше антифриз,казаха ми че казанчето е пукнато и аз го смених.Проблема продължи смених и маркучите.После при загряла кола стрелката на температурата падаше,казаха ми че е от термостата,смених го и него и това със падането на стрелката се оправи,но почна друг проблем,колата взе да изхвърля антифриз през капачката на казанчето и да не загрява както трябва,просто взе да загрява много трудно.Стрелката ми показва ,че е загряла ,а реално двигателя е студен.Като долея антифриз се оправя и работи по добре но след няколко дена пак същото.Едни ми казват че е от водната помпа,други че имам издухана гарнитура на главата,не знам какво да правя вече....Моля да ми помогнете!!!!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: проблем с е46 318
Така от монитора трудно ще ти кажем... и двата варианта, които са ти предложили, може да са верни. Водната помпа може да се провери лесно, а за издухала глава/гарнитура може да ти замерят нивото на изгорели газове в антифриза.
Si non confectus, non reficiat.
- ivomek
- Потребител
-
- Кара: e46;баничарка;скутер
- Мечтае да кара: нещо което не се чупи
Re: проблем с е46 318
При мен беше почти същото на когато замериха газовете в антифриза всичко беше ок.Маркучите ставаха корави и продължаваше да губи антифриз.Смених гарнитура,глава,и пак така надува яко маркучите,че дори ги избива от скобите.В краина сметка се оказа дупка в 3-ти цилиндър,не ти го пожелавам.
3 мнения
• Страница 1 от 1