Светене на таблото при отключване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- lub4081
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 d 2002 Kombi
Светене на таблото при отключване
Здравейте Колеги,
Възможно ли е софтуерно да се програмира колата при отключване да свети таблото?
Възможно ли е софтуерно да се програмира колата при отключване да свети таблото?
- d3
- Потребител
-
- Кара: 320d, M47
- Мечтае да кара: ///M3 Coupe
Re: Светене на таблото при отключване
Привет колега,
Предполагам питаш за Е46, но мисля, че отговорът е отрицателен за всяко БМВ - подсветката на таблото е свързана с подсветката на останалите уреди в колата и се управлява при включване на габаритните светлини.
Мога и да греша, нека и другите колеги споделят.
Вариант е да излъжеш таблото, че габаритите са запалени, но това трябва да се проучи...
Предполагам питаш за Е46, но мисля, че отговорът е отрицателен за всяко БМВ - подсветката на таблото е свързана с подсветката на останалите уреди в колата и се управлява при включване на габаритните светлини.
Мога и да греша, нека и другите колеги споделят.
Вариант е да излъжеш таблото, че габаритите са запалени, но това трябва да се проучи...
Get the proper tool,
be patient and stay cool
be patient and stay cool
- Icooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Котлон
- Мечтае да кара: e30 М3 на планински проход с нов асфалт :)
- Детайли за колата: E38 740i
Здравейте,
На скоро си направих една схема (реле за време), с която при отключване да ми държи 20 сек габаритите на колата (рингове, задни габарити и интериорни светлини) включени. Стои си в шкафа и чака да намеря пинаут на лайт модула да я закача. Ако има прогрес ще пиша!
Поздрави!
На скоро си направих една схема (реле за време), с която при отключване да ми държи 20 сек габаритите на колата (рингове, задни габарити и интериорни светлини) включени. Стои си в шкафа и чака да намеря пинаут на лайт модула да я закача. Ако има прогрес ще пиша!
Поздрави!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
lub4081 написа:Здравейте Колеги,
Софтуерно не знам, но хардуерно да и не е трудно.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
за мен въпроса седи, как да се програмира, като на ваговете, когато колата е със сензор за светлина и ключа на фаровете е в позиция ауто, съответно вън е тъмно, при отключване да светнат късите, от там и таблото, а при заключване да светнат пак и да угаснат, без да е нужно да цъкаш дълги
5 мнения
• Страница 1 от 1