Е46 330D изкарва грешка при ниски обороти.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Е46 330D изкарва грешка при ниски обороти.

Мнение от Petar Yordanov 330D » 20 Ное 2013, 0:25

Здравейте. Проблемът е следният: При ниски обороти 1500 и надолу .. след като дам газ до дупка(на същата скорост) изписва грешка на таблото, която спъва колата и става все едно 60 конски сили. Ходих в BOVA car - бургас и ми направиха тест на системата, където изкарва грешка - ниско налягане в РЕЙЛА и ми казаха, че проблемът може да се дължи на някаква гумичка или на датчик. Искам да чуя вашето мнение въпреки, че вече имам уговорен час за да я гледат. След като я оправят ще ви напиша номерата на грешките и какво точно е било, за да мога да бъда полезен а другите от форума. Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330disel

Re: Е46 330D изкарва грешка при ниски обороти.

Мнение от kacaro89 » 20 Ное 2013, 9:48

Petar Yordanov 330D написа:Здравейте. Проблемът е следният: При ниски обороти 1500 и надолу .. след като дам газ до дупка(на същата скорост) изписва грешка на таблото, която спъва колата и става все едно 60 конски сили. Ходих в BOVA car - бургас и ми направиха тест на системата, където изкарва грешка - ниско налягане в РЕЙЛА и ми казаха, че проблемът може да се дължи на някаква гумичка или на датчик. Искам да чуя вашето мнение въпреки, че вече имам уговорен час за да я гледат. След като я оправят ще ви напиша номерата на грешките и какво точно е било, за да мога да бъда полезен а другите от форума. Благодаря предварително.

Колега за един и същи проблем 2 теми си пуснал така никой няма да ти отговори нали трябва всеки да прочете от начало за да вникне в проблема и да си каже мнението .А иначе пробва ли най елементарното да смениш горивния филтър не е кой знае колко скъп иди земи един сложи пробвай то.И не си описал ясно да не би случайно да ти е гаснала колата за нафта скоро че ако има във филтъра въздух може да ти прави така а и има едно филтри дето са големи ментаци като ги натопиш с нафта за няколко месеца вътре се свиват като гъба и почват да тормозат колата може и на такъв да си попаднал ако си сменял скоро горивния филтър

Потребител
Аватар

Re: Е46 330D изкарва грешка при ниски обороти.

Мнение от Petar Yordanov 330D » 20 Ное 2013, 17:00

Благодаря за съвета. Ще погледна тези филтри. Проблемът с 2те теми е, че аз съм брата на собственика на акаунта и реших да пусна аз, а не знаех, че той вече е направил тема. Ако може администратора да изтрие тази тука.

П.П.
---------------------------------------------------------------------------

Здравейте! Проблемът на колата се оказа от регулатора на помпата на рейла. Благодаря ви за отговорите. Ето ви и снимки как изглежда самия рейл .... малък но 300 лева :).

ИзображениеИзображение

Назад към E46