Фарове е46 купе фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- sasheto34
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd
- Мечтае да кара: Honda NSX
Фарове е46 купе фейслифт
Интересува дали се отварят и се боядисва вътрешността на фаровете за да се получи този ефект,или са афтърмаркет фарове ? 

- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Re: Фарове е46 купе фейслифт
Отварят се трудно, като залепени са с нещо силиконово. За мен са афтърмаркет. Но ако имаш желание и нерви не пречи да се пробваш

- progresive_994
- Потребител
-
Боядисал е лупите и рефлекторите горе долу можеш да постигнеш същия ефект с малко желание,но не те съветвам от както ми отвориха фаровете за Angel Eyes и съответно си боядисах рефлекторите,1ния фар не спира да се поти,хем е затворен с пистолет и тн.Няма спасение отвори ли се вежнъж,явно се разхерметизира 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
progresive_994 написа:Боядисал е лупите и рефлекторите горе долу можеш да постигнеш същия ефект с малко желание,но не те съветвам от както ми отвориха фаровете за Angel Eyes и съответно си боядисах рефлекторите,1ния фар не спира да се поти,хем е затворен с пистолет и тн.Няма спасение отвори ли се вежнъж,явно се разхерметизира
няма такова нещо колега, ако си сигурен че са залепени добре провери си отдушниците на фара, аз отварях моите (на компакта също са залепени) за да слагам лупи, играта е да почистиш добре силикона, след което да напълниш добре канала, да притиснеш добре стъклото към фара, от там ще излезе ненужното количество, което с хартиеното тиксо, което се слага предварително отвън по ръба ще се отстрани. Аз вече повече от година нямам проблеми с фаровете.
- progresive_994
- Потребител
-
iv4o9999 написа:progresive_994 написа:Боядисал е лупите и рефлекторите горе долу можеш да постигнеш същия ефект с малко желание,но не те съветвам от както ми отвориха фаровете за Angel Eyes и съответно си боядисах рефлекторите,1ния фар не спира да се поти,хем е затворен с пистолет и тн.Няма спасение отвори ли се вежнъж,явно се разхерметизира
няма такова нещо колега, ако си сигурен че са залепени добре провери си отдушниците на фара, аз отварях моите (на компакта също са залепени) за да слагам лупи, играта е да почистиш добре силикона, след което да напълниш добре канала, да притиснеш добре стъклото към фара, от там ще излезе ненужното количество, което с хартиеното тиксо, което се слага предварително отвън по ръба ще се отстрани. Аз вече повече от година нямам проблеми с фаровете.
Ясно мерси в такъв случай,ще се пробва пак

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
разрових из нета, защото конкретната снимка ми се вижда с различни от оригиналните
но дори и да са реплика ми харесват доста
но дори и да са реплика ми харесват доста
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sasheto34
- Потребител
-
Мисля че са боядисвани ,не знам някой ако може да каже със сигурност как става 

- sasheto34
- Потребител
-
ХАХА Като увеличих снимката която дадох за пример на фотошоп забелязах ,че и на този пич му се потят фаровете и то ДОСТА,100% отваряни и боядисвани 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
На мене ми приличат на фарове на Депо
http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 6%202D.pdf
http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 6%202D.pdf
9 мнения
• Страница 1 от 1