Проблем със зареждането на акумулатора
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със зареждането на акумулатора
Имам странен проблем колата е е46 323 98г.Алтернатора зарежда 14.0,14,5 това го проверявам на плюсовата букса в двигателния отсек.
А до акумулатора в багажника 11.0,11.5 смених кабела целия никва разлика няма хлабави връзки.
Помагайте че ще се побъркам.
А до акумулатора в багажника 11.0,11.5 смених кабела целия никва разлика няма хлабави връзки.
Помагайте че ще се побъркам.

Re: Проблем със зареждането на акумулатора
Сега трябва да провериш минуса (замасяването). Почваш от отпред замасяванео на алтернатора към купето, после отзад замасяването към купето акумулатора. Развий болта на минуса не на клемата, на към купето, виж дали е затегнат добре, дали няма окисляване, почисти, затегни наново и виж как ще е...
Минуса отзад при акумулатора е добре проверих го утре ще проверя от двигателя към купето как са нещата.
Сега се сещам че като мерих отпред маса взимах от двигателя а не от купето.

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
^ivo^ написа:Минуса отзад при акумулатора е добре проверих го утре ще проверя от двигателя към купето как са нещата.
При последното си изречение си стигнал до отговора. Често се случва, почисти масата, ако трябва пусни и нова. Успех!

- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
От днес и аз съм със същия проблем. Може ли някой да подскаже къде точно се намира масата от мотора към купето при М54В25!
Колега въобще не съм я търсил пускай нова под алтернатора има празно ухо от там може да я хванеш под кутията на въздушния филтър

7 мнения
• Страница 1 от 1