проблем-фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем-фарове
Здр. фенове ,модел 320и-150к.с. 98гседан имам проблем с фаровете ,светят постоянно дьлгите без да могат да се изкл.
Вьртях ключовете- леко само примигват без промяна.По колата нищо не е пипано,дефекта е нов.Всичко си е в изправност.
Вьртях ключовете- леко само примигват без промяна.По колата нищо не е пипано,дефекта е нов.Всичко си е в изправност.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: проблем-фарове
Сменяй лайт модула или намери някой да ти смени драйверите за дълги светлини.
Последна промяна Atsalov на 26 Окт 2013, 22:53, променена общо 1 път
- R.kepov
- Потребител
-
- Кара: BMW 325xi E46
- Мечтае да кара: E60
Според мен трябва да смениш транзисторите
Atsalov написа:Сменяй лайт модула или намери някой да ти смени транзисторите за дълги светлини.
би ли уточнил кьде се намира този модул
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
nikim69 написа:Atsalov написа:Сменяй лайт модула или намери някой да ти смени транзисторите за дълги светлини.
Туй е копчето дет въртиш за да ти светнат фаровете.. (или по-точно цялото устройство)

https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D ... B640%3B480
Батман написа:nikim69 написа:Atsalov написа:Сменяй лайт модула или намери някой да ти смени транзисторите за дълги светлини.
Туй е копчето дет въртиш за да ти светнат фаровете.. (или по-точно цялото устройство)![]()
https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D ... B640%3B480
благодаря колега за инфото ,веднага бих го купил но сьм далеч ,най вероятно по коледа ще се завьрна
- Atsalov
- Ацалов
-
Както каза колегата ... Сваляш лайсната ,отвиваш видиите и дърпаш навън цялото копче, все си мисля че ще ти е по евтино да си вземеш втора употреба.
Atsalov написа:Както каза колегата ... Сваляш лайсната ,отвиваш видиите и дърпаш навън цялото копче, все си мисля че ще ти е по евтино да си вземеш втора употреба.
да разбира се,днес го отворих не видях транзистори само чипове-интеграли /за сега сьм извадил кабелите на дьлгите и като се прибера в бг-ще тьрся ....

- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
Здравейте колеги
Да не пускам нова тема ,а проблема ми е подобен някой ако може да помогне малко.Става дума за дългите светлини (левия) винаги свети ,без значение в какво положение са копчетата дали е на контакт или не е.Пробвах с друг лайт модул фаровете се оправят но изчезват отзаде габаритите (явно иска препрограмиране за мойта кола) та чета из теми че се сменяли някакви кондензатори.... някой може ли да даде малко инфо за тази БГ преработка (може и на ЛС ако удобно) .Не е проблем да сменя целия лайт модул ,но тук в града няма кой да го програмира и така си карам цяло лято с един изкл. фар.
Благодаря предварително за помоща.
Да не пускам нова тема ,а проблема ми е подобен някой ако може да помогне малко.Става дума за дългите светлини (левия) винаги свети ,без значение в какво положение са копчетата дали е на контакт или не е.Пробвах с друг лайт модул фаровете се оправят но изчезват отзаде габаритите (явно иска препрограмиране за мойта кола) та чета из теми че се сменяли някакви кондензатори.... някой може ли да даде малко инфо за тази БГ преработка (може и на ЛС ако удобно) .Не е проблем да сменя целия лайт модул ,но тук в града няма кой да го програмира и така си карам цяло лято с един изкл. фар.
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

- Atsalov
- Ацалов
-
BMW_DRIVER написа:Здравейте колеги
Смени само драйвера който е проблемен,а не целия модул.
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
досега не съм разглобявал такова чудо и незнам какво се крие под пластмасите камоли да сменям отделни драйвари....
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Колегата явно е имал предвид да се обърнеш към някоѝ да ти ги смени.Нито разпояването му е лесно(имаш да разтопиш калая на няколко извода едновременно
нито се продава еѝ така свободно в плодзеленчуците.Според мен нямаш голям избор и ше трябва да се разходиш до някоѝ по-голям град.А колкото за евентуална смяна на кондензатор конкретно-не виждам смяната на коѝ кондензатор в лаѝт модула ше ти оправи проблема.Или цял модул или само драѝвер(краѝно стъпало).

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
BMW_DRIVER написа:досега не съм разглобявал такова чудо и незнам какво се крие под пластмасите камоли да сменям отделни драйвари....
Следващата седмица си се прибирам - ако не си решил проблема - ще ударя 1 рамо, колега

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Нещо последно време Лайт модулите често сдават багажа сигурно вече им е изтекла експлоатационната гаранция и масово започват да правят проблеми. и на мен ми се появи проблем но с преден десен мигач и пак от лайт модула!!!
Последна промяна bobi_81xx на 29 Окт 2013, 10:45, променена общо 1 път
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Здравейте колеги,
свържете се с колегата oci ще ви бутне едно рамо
свържете се с колегата oci ще ви бутне едно рамо

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2