Проблем с бмв е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с бмв е46
Днеска докъто карах колата ми направи проблем (подавам газ,но не иска да вдига никакви обороти,все едно не съм подал газ).След което загасих,за да пробвам след като я запаля наново дали ще успея да вдигна някакви обороти(но не успях да запаля изобщо).Моля кажете си мнението.Аз имам съмнения за ГНП ?
Re: Проблем с бмв е46
Според мен е от хидро-хромоблукаторите, явно са запекли в затворено положение.
P.S.
Бате кажи с каква кола си ( двигател, година и т.н.) не сме врачки (като изключим един двама).
P.S.
Бате кажи с каква кола си ( двигател, година и т.н.) не сме врачки (като изключим един двама).
Kris написа:Според мен е от хидро-хромоблукаторите, явно са запекли в затворено положение.
P.S.
Колата ми е бмв е46 2001г. 136к.с дизел
А можеш ли да ми кажеш от какво може да се получи този проблем.Смисъл такъв да си преценя дали съм го имал при мен това нещо
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Vp 44
По начина на зададения въпрос давам и отговора де! Ама ползвайте я тази търсачка де ...
viewtopic.php?f=35&t=192502&hilit=Vp+44
По начина на зададения въпрос давам и отговора де! Ама ползвайте я тази търсачка де ...
viewtopic.php?f=35&t=192502&hilit=Vp+44
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Колеги закачиха колата и изкара проблем в датчика за високото налягане.Моля споделете си мненията.Другото,което е колата ми в последните 2,3 месеца гореше 10 литра градско възможно ли е ако съм го имал този проблем с датчика от по-рано този голям разход да се дължи на него ?
6 мнения
• Страница 1 от 1