Проблем с ксенона ПОМОЩ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- progresive_994
- Потребител
-
Проблем с ксенона ПОМОЩ!
Здравейте колеги,тъпия ксенон жестоко се прецаква,ту светва ту не.Във фара има конденз в следствие на "качествен" монтаж на Angel Eyes
.Имате ли идея от какво може да е , като го напече слънце и изсъхне светва,а сега от няколко дена пак не свети,а даже и другия почна да гасне и в последствие да светва от само себе си.Angel Eyes-a си свети,халогените за мъгла също и светлините на дългите.Не мога да разбера, какво се случва дали е баластата,дали е запалката на ксенона, дайте съвет или някой съвестен електричар.Мерси предварително.

Re: Проблем с ксенона ПОМОЩ!
Кажи първо дали ксенона е оригинален (произведен и поставен в заводите на БМВ заедно с колата ти), или оригинален (произведен от няколко дребни китайчета и събран от тунинг магазин в кутийка с лепенки W/// ).
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
progresive_994 написа:Здравейте колеги,тъпия ксенон жестоко се прецаква,ту светва ту не.Във фара има конденз в следствие на "качествен" монтаж на Angel Eyes.Имате ли идея от какво може да е , като го напече слънце и изсъхне светва,а сега от няколко дена пак не свети,а даже и другия почна да гасне и в последствие да светва от само себе си.Angel Eyes-a си свети,халогените за мъгла също и светлините на дългите.Не мога да разбера, какво се случва дали е баластата,дали е запалката на ксенона, дайте съвет или някой съвестен електричар.Мерси предварително.
колега ако е оригинален ксенон наи-вероятно е стартера във фара,нещо пт влагата се мокри и като изсъхне се оправя.смени крушката от другия,след това баласта и ако устане проблема е от стартера.Тои е вътре във фара.

- progresive_994
- Потребител
-
Kris написа:Кажи първо дали ксенона е оригинален (произведен и поставен в заводите на БМВ заедно с колата ти), или оригинален (произведен от няколко дребни китайчета и събран от тунинг магазин в кутийка с лепенки W/// ).
Да пропуснал съм да кажа извинявам се.Ксенона си е оригинален произведен и поставен в БМВ завод и си беше заедно с колата.Купето е фейслифт.
- progresive_994
- Потребител
-
Хайде колеги помагайте,че работата се влошава, на таблото показва,че само 1ния ксенон не свети,а те и 2та не светат,имате ли идеи 

Последна промяна progresive_994 на 21 Окт 2013, 11:10, променена общо 1 път
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Краѝния транзистор, коѝто клати повишаващата бобина в баласта си се нагрява доста.След време често прегаря споѝката на единия от изводите си, в резултат на което почва да прекъсва.Размени баластите и ше си покаже.Друга възможност е лоша връзка.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- progresive_994
- Потребител
-
Оказа се Light Module-а и баластите кофти работа.
Meрси за съветите 

- p_mudev
- Потребител
-
- Кара: БМВ Е46 99' 320d
Колега, провери си и буксите на стоповете, че на мен беше от там. Докато разбера от какво го правеше тоя номер ми опада косата. Бях като светеща реклама, срамна работа беше да карам колата си. При мен беше следното: колата явно е карана от предишния собственик на фарове постоянно и най-слабото място е било буксите ( и на двата! ) стопа. Масата е мн. тънък кабел и е нагрявал и е отпуснала буксата и правеше слаб контакт, по-скоро едвам е докосвала и като докосне, и хоп - Пешо няма един фааар..... :@ Луд полудявах! Провери и там, задължително! И други нека проверяват! Дано да съм полезен.
- progresive_994
- Потребител
-
p_mudev написа:Колега, провери си и буксите на стоповете, че на мен беше от там. Докато разбера от какво го правеше тоя номер ми опада косата. Бях като светеща реклама, срамна работа беше да карам колата си. При мен беше следното: колата явно е карана от предишния собственик на фарове постоянно и най-слабото място е било буксите ( и на двата! ) стопа. Масата е мн. тънък кабел и е нагрявал и е отпуснала буксата и правеше слаб контакт, по-скоро едвам е докосвала и като докосне, и хоп - Пешо няма един фааар..... :@ Луд полудявах! Провери и там, задължително! И други нека проверяват! Дано да съм полезен.
Окей мерси,ще погледна,за сега ги вързахме криво ляво, колкото да светнат,ма направо положението си е за нови фарове..

9 мнения
• Страница 1 от 1