Проблем с ел.огледала на е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shopOFF
- Потребител
-
- Кара: BMW 323ci;E 60 530I
- Мечтае да кара: BMW F10 M
Проблем с ел.огледала на е46 купе
Колеги имам следният проблем преди няколко дни си бях паркирал колата на доста тясно място и си бях прибрал страничните огледала за жалост като се върнах едното беше свалено и сега като натисна бутона за прибиране не огледала се чува само как мотора върти а огледалото не мърда.Някои има ли идея дали би могло да се оправи и ако да как да стане.Благодаря ви предварително
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Re: Проблем с ел.огледала на е46 купе
Първо трябва да го отвориш и да видиш кое са потрошили, след това, ще може да се каже дали има оправия или не.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Edifice написа:Първо трябва да го отвориш и да видиш кое са потрошили, след това, ще може да се каже дали има оправия или не.
Оправия на счупен механизъм досега не съм видял никъде - само ново...
Ако някой ги знае,къде могат да ги отворят,защото механизмът така е капсулован с едни 3 болта,които аз не виждам как изобщо ще се свалят...за да се оправи
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
shopOFF написа:Колеги имам следният проблем преди няколко дни си бях паркирал колата на доста тясно място и си бях прибрал страничните огледала за жалост като се върнах едното беше свалено и сега като натисна бутона за прибиране не огледала се чува само как мотора върти а огледалото не мърда.Някои има ли идея дали би могло да се оправи и ако да как да стане.Благодаря ви предварително
колега прибери огледалата от бутона,след това това счупеното го прибери ръчно,след като и двете са прибрани ги отвори от бутона.чува ли се ромолене или си върти масно моторчето

4 мнения
• Страница 1 от 1