запитване за сфързване на agel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
запитване за сфързване на agel eyes
закупих си ангел еуес от бабуна наскоро единственото което имат е едно реленце, във момента съм ги свързал към плафоните на колата и при подаване на контакт да светят..опитах да ги свъжа към габаритите но ми даша грешка за изгоряла крушка и светкат леко мига4ите и след запалване на колата релето по4ва да издава странни звуци
някои може ли да ми каже как да ги свържа да работят само при подаване на габарит без да забиват грешка и да мога да сваля крушките 4е кадето са се докосвали има стопено и ме е страх да не се запаля така докато висят при мотора
Имам и още един проблем... сложих си ксенон (не е от 50 лева, платих го 230 лева) и ми дава и тои грешки за изгорели крушки
(извинявам се за неграмотното писане)

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: запитване за сфързване на agel eyes
Слагаш диодни със стоп ерор на габарита и ги пускаш в коша да си светят(диода не излъчва топлина)
Или махаш си чека на габаритите
Или махаш си чека на габаритите

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
На Бабуна ангелите по принцип не дават грешка, като се вържат за габаритите. Но на контакт си присвяткат. Затова махнах чека.
А за ксенона, трябва да си прекодираш лайт модула на опция ксенон без регулиране.
А за ксенона, трябва да си прекодираш лайт модула на опция ксенон без регулиране.
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
как така на опция "без реголиране" няма да мога да си реголирам фаровете от копчето ли 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
vitaliss написа:как така на опция "без реголиране" няма да мога да си реголирам фаровете от копчето ли
За автоматично регулиране на фаровете няма врътка за ръчно регулиране на панела на лайт модула!

- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
Problema e che ne sym vyv bg a tuk neznam koi moje da go napravi
- lucifer686
- Потребител
-
Колега аз като си купувах ксенона си взех и едни джунджурийки на които им викаха "залъгалки" и те лъжат борда да не дава грешка ...питай ги тия от магазина дето си ги взел би трябвало да знаят за кво става на въпрос и да ги имат...а за енджъл айса и аз доста време си играх и кой ли не питах как да се свърже без да дава грешка борда....та с един жичкаджия го измислихме...при мен комплекта беше рингове,клеми за + и - от акумулатора 1 реле един бял тънък кабел и пак тънък жълт...значи прекарва6 си вс там.. клемите за акумулатора ..с тях директно към ринговете и тук идва тънкия момент..тънкия жълт кабел го връзваш на минус където си харесаш(аз го вързах директно към минусовата клема за акумулатора) а белия го връзваш към нещо в което има 12 волта, и се включва при габарити т.е му идва тока при габарит..(ние го вързахме за потенциометъра който се вкл при габарит)иначе ако го вържеш някъде с по слаб волтаж релето почва да чука...а долу при кабелчетата за габарит си махаш крушките (за да не се запалиш хихи) и за тия кабели на габарита си връзваш по едно реленце, които реленца играят ролята на "залъгалки" и лъжат борда...и обаче същите тия реленца трябва да им махнеш вътре тая джаджа дето вкл и изкл.. тва не видях как става...иначе и те ще тракат защото идва по-малък волтаж...значи допълнително ти трябват 2 реленца и някаква жица по-дълга за да намериш 12 волта...ако така го правиш като мен да знаеш обаче че ако намалиш потенциометъра релето почва да чука...така че на макс той :Д:Д...аз така го направих и за сега няма ядове....дано ти стана ясно ако има нещо питай...дано съм ти бил полезен....
:):)

- ratim
- Потребител
-
- Кара: BMW 318ci
- Детайли за колата: BMW 318 ci 2002 e46 N42 valvetronic
ако си вземеш от ибей http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-SERIES- ... 45fd3e0a36 свързват се към габарита,не дава грешки и работи идеално.Диодни са .Аз си монтирах и работи перфектно колега 

и на мойта много рядко го прави тоя номер ма да не те бърка!!! 

9 мнения
• Страница 1 от 1