320д проблем с климатик/климатроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
320д проблем с климатик/климатроник
Здравейте колеги , вмомента имам следния проблем -карам 320д 150кс фейстлифт 2003-та година , ония ден като пуснах климатика на топло нещо не искаше да духа - все едно съм го спрял , а на студено си работеше , вчера го пуснах на топло и нямаше проблем духаше си- както и на студено , а днеска не иска да духа нито на топло , нито на студено , като го направя да духа на топло все едно не съм го пуснал ,а на студено като е има някаква минимална разлика която дори не се усеща трябва да си държа раката за да усетя че съвсем леко духа , и то при положение че съм го направил на максимум да духа ? ,, моля споделете какво може да е .. и ако някой е имал такъв проблем няма да е излишен коментара му , Благодаря !
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: 320д проблем с климатик/климатроник
outllaw написа:Здравейте колеги , вмомента имам следния проблем -карам 320д 150кс фейстлифт 2003-та година , ония ден като пуснах климатика на топло нещо не искаше да духа - все едно съм го спрял , а на студено си работеше , вчера го пуснах на топло и нямаше проблем духаше си- както и на студено , а днеска не иска да духа нито на топло , нито на студено , като го направя да духа на топло все едно не съм го пуснал ,а на студено като е има някаква минимална разлика която дори не се усеща трябва да си държа раката за да усетя че съвсем леко духа , и то при положение че съм го направил на максимум да духа ? ,, моля споделете какво може да е .. и ако някой е имал такъв проблем няма да е излишен коментара му , Благодаря !
пиши таралеж в търсачката и чети.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Или направо купувай един и го сменяй, Но му огледай и буксата ,че може и да е нагоряла.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Atsalov написа:Или направо купувай един и го сменяй, Но му огледай и буксата ,че може и да е нагоряла.
или пък може да се направи вече таралежите се рециклират и то доста успешно с гаранция дори, има много колеги с направени таралежи и карат над 4-5 години с тях, цената просто е символична в сравнение дори на мейлето което е без комертар и е най-евтиния вариант.
4 мнения
• Страница 1 от 1