Малко помощ с фарове?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Sp3cTatOrS
- Потребител
-
Малко помощ с фарове?
Здравейте колеги,бях достатъчно тъп да си взема фарове за е46 с лупи,толкова за това.Въпросът ми е някой може ли да ми даде малко информация за следното:всеки фар има по 6 жички,които са 4 за 2-та енджъл айса, и още 2 за някакви диодни джиджафки (съответно черен и червен). Може ли да ми дадете информация за коя букса или кабел да ги съединя? Благодаря предварително.

На новобоядисъно Бмв с пирон кварталните хулигани надраскали: "Много лошо".
Собственикът я пребоядисва и на другия ден гледа нов надпис, пак с пирон: "Сега вече е добре".
Собственикът я пребоядисва и на другия ден гледа нов надпис, пак с пирон: "Сега вече е добре".
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Малко помощ с фарове?
дай една снимка на тия фарове да видим за какво иде реч, така като чета описанието не са оригинал
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Малко помощ с фарове?
Да не би да са за двигателчето за блендата дето се мърда на горе на долу да си търси точката ? колата ти с автоматично регулиране ли е на фаровете или на таблото до лайт модула имаш едно "търкало" ти да си ги нагласяш ръчно ?
П.П сложи някой по детайлни снимки ,както сподели колегата по горе ,че не става много ясно така..
П.П сложи някой по детайлни снимки ,както сподели колегата по горе ,че не става много ясно така..
3 мнения
• Страница 1 от 1