Стават ли фарове от фейс лифт на кола преди фейса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Стават ли фарове от фейс лифт на кола преди фейса
Здравейте имам е 46 2001 г. седан преди фейса, но искам да сложа фарове с лупа. Изпаднаха ми едни които обаче от фейс лифт кола. Имат ли голяма разлика двата фара и сложна ли е операцията за подмяна.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Стават ли фарове от фейс лифт на кола преди фейса
търсачката сигурно не работи и за това не си потърсил там. не ти трябват много неща - фарове, калници, капак, като сложиш и боядисването на 3 детайла,а и лайсните под фаровете мисля не са същите ще ти излезе малко скъпичко но ще караш вече фейс.
iv4o9999 написа:търсачката сигурно не работи и за това не си потърсил там. не ти трябват много неща - фарове, калници, капак, като сложиш и боядисването на 3 детайла,а и лайсните под фаровете мисля не са същите ще ти излезе малко скъпичко но ще караш вече фейс.
Опитах с нея, но не можах да намеря нищо и затова пуснах тема. Щом е така определено не искам.

- Koenig specials
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Junkers Ju 87
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s
Да. Можеш да монтираш фейсовите детайли. Как? Ето тук е обяснено какво ти е необходимо за да стане с facelift.
Koenig specials написа:Да. Можеш да монтираш фейсовите детайли. Как? Ето тук е обяснено какво ти е необходимо за да стане с facelift.
Мерси за инфото, но аз не искам до го правя фейс лифтово, а да сложа фарове с лупи. Тъй като ми изпаднаха такива за 250 лева комплекта за това пуснах темата. Като е толкова сложно ще изчакам дано да се появат други преди фейса.
- Edifice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46d 150hp
Разликата между фаровете не би трябвало да има колега, но провери хубаво да не стане Язък. Някой който е на 100% сигурен нека каже!
6 мнения
• Страница 1 от 1