Съединител?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Съединител?
Колеги от къде мога да си намеря съединител на ЛУК,в Пловдив,че тука едно "майсторче" ми обажда някви цени от порядака на 500 лв за съдинител без труд,тази цена ми се вижда доста пресилена
Да поясня съдинителя смятам да го сменя заедно с още 1 приятел който има инструментите за целта,срещу няколко бири.

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Съединител?
http://www.mister-auto.bg/bg/komplekt-s ... o3397.html тук има цени за всички е46 може да свериш цените и да си порьчаш - коректни са 

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
а дали съединителя е истински или само името му е LUK,викаш поръчвал си неща от тях и си нямал ядове?
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
от тях купих за моя тдс и вече 8 месеца карам - няма проблемиGecataBMW-E46 написа:а дали съединителя е истински или само името му е LUK,викаш поръчвал си неща от тях и си нямал ядове?

Да в Пловдив така вървят цените, най-добре си порачай от тук сигурно със 100 кинта надолу ще е.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Адски много ме дразни тва,че като чуят е46 и ти дерат кожата от всякаде та това е 11 годишен курник,как си ги мислят тия цени не знам.
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
GecataBMW-E46 написа:Адски много ме дразни тва,че като чуят е46 и ти дерат кожата от всякаде та това е 11 годишен курник,как си ги мислят тия цени не знам.
11 годишен курник...но не е рено или опел
7 мнения
• Страница 1 от 1