E46 - проблем с парктроника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
E46 - проблем с парктроника
Здравейте колеги,проблема е много странен когато купих колата от германия си работеше всичко ,докато след няколко месеца парктроника взе да прави парчета в смисъл да работи когато си иска ,а сега установих че си работи нормално когато колата е на път с наклон надоло,и ми е интересно някои имал ли е подобен проблем и кво може да ме посъветва,Благодаря предварително
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Re: E46 - проблем с парктроника
igra4a_bmw написа:Здравейте колеги,проблема е много странен когато купих колата от германия си работеше всичко ,докато след няколко месеца парктроника взе да прави парчета в смисъл да работи когато си иска ,а сега установих че си работи нормално когато колата е на път с наклон надоло,и ми е интересно някои имал ли е подобен проблем и кво може да ме посъветва,Благодаря предварително
При мен след почистване на всички датчици зад бронята се опрявиха нещата
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Re: E46 - проблем с парктроника
bscsystem написа:igra4a_bmw написа:Здравейте колеги,проблема е много странен когато купих колата от германия си работеше всичко ,докато след няколко месеца парктроника взе да прави парчета в смисъл да работи когато си иска ,а сега установих че си работи нормално когато колата е на път с наклон надоло,и ми е интересно някои имал ли е подобен проблем и кво може да ме посъветва,Благодаря предварително
При мен след почистване на всички датчици зад бронята се опрявиха нещата
здравей колега смятам да направа това което ти ме посаветва ,но махнах лаисните и датчиците са си здраво хванати незнам по какъв начин за самата броня ,та вапросчето ми е къв е чалъма

3 мнения
• Страница 1 от 1