Помощ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320 d :)

Помощ

Мнение от lalyo » 05 Юли 2013, 12:53

Здравейте Колеги.Случи ми се следния проблем.Качих колата на задна скорост по едно голямо нагорнище за да обърна.След това превключих на "D" и се чу едно хрът....хрът...След около 3-4км колата ми влезе в авариен режим и ми се появи едно зъбно колело с жълт удивителен на таблото.Паркирам гася паля няма я индикацията..Качвам се до нас гледам какво значи зъбното колело с удивителния--- авариен режим на скоростната кутия :shock: съответно се филмирам слизам паля тръгвам..след 20 метра колата влиза в авариен режим и пак зъбното колело :shock: Гася я паля тръгвам и така 30км с 2 спирания няма никакви проблеми.Сменя си скоростите както преди и на директна и с типтроника..Ужасен филм не мога да спа кажете ми къде в Пловдив мога да отида да ми направят читава диагностика на скоростната кутия като изключим оторизирания сервиз.Благодаря ви предварително за помощта..Само да кажа че може и да е от друг проблем защото започнаха да ми горят разни работи по колата 3 пъти крушка на стопа.Бушона на запалката.А часове преди да се появи чека за скоростната кутия спря да ми работи и клаксона помислих че нещо бушона....Не знам дали това има общо кажете къде да направя диагностика че сън не ме лови от притеснение.

Потребител
Аватар
Кара: 320 d :)

Re: Помощ

Мнение от lalyo » 05 Юли 2013, 19:54

Докато ми одобрят темата аз се оправих.Благодаря на пичовете дето ми писаха на лично и ме насочиха ЕВАЛА !!!

Назад към E46