E46 - обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
E46 - обороти
Здравейте,
Проблема ми е, че между 2ра и 3та когато стигне до около 3 000 оборота изведнъж ги дига до към 4000 и смъква.
Ако я карам по по-стръмен баир не двам ли повече газ и влиза в авариен режим, а от там започва да удря нещо...
Сменяха маслото на скоростната кутия и малко след това започна да ми го прави.
Гледаха я на компютър и казаха, че имало проблем между 2ра и 3та.
Дали може да е от маслото или пък са турбините ?
Ще я водя да я видят тези дни, но целта ми е да видя дали някой от вас е имал подобен проблем ?
Благодаря
Проблема ми е, че между 2ра и 3та когато стигне до около 3 000 оборота изведнъж ги дига до към 4000 и смъква.
Ако я карам по по-стръмен баир не двам ли повече газ и влиза в авариен режим, а от там започва да удря нещо...
Сменяха маслото на скоростната кутия и малко след това започна да ми го прави.
Гледаха я на компютър и казаха, че имало проблем между 2ра и 3та.
Дали може да е от маслото или пък са турбините ?
Ще я водя да я видят тези дни, но целта ми е да видя дали някой от вас е имал подобен проблем ?
Благодаря
- kacaro89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330disel
Re: E46 - обороти
колега аз по рано имах мерцедес ц270 и имах съшия проблем само че при него няма авариен режим между 2и 3 качваше оборотите и дръпваче се1 нещо я е спирало до сега карах я около 2 години така после стигна до един момент в който като я изпържех и на преквключването отиваше на неутрал без да го отчита на таблото и така изкара около 1 година очаквах всеки момент дам и се разпаднат скоростите ама в последсвие успях да я продам така че споко имаш още доста време да откриеш проблема пък и си още в неговото зараждане
4 мнения
• Страница 1 от 1