аларма е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- powerbmw123
- Потребител
-
аларма е46
здравейте , искам да попитам дали някой е имал моя проблем , имам е46 седан 99 година - когато заклу4а колата и я оставя на сланце от жегата се задейства алармата ми , която си е фабри4на на бмв - ве4е месец се опитвам да отсраня проблема , изклу4вах всякви сензори и не става и не става , пренудих се да оставям колата си отворена без да я заклу4вам , благодаря предварително
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: аларма е46
powerbmw123 написа:здравейте , искам да попитам дали някой е имал моя проблем , имам е46 седан 99 година - когато заклу4а колата и я оставя на сланце от жегата се задейства алармата ми , която си е фабри4на на бмв - ве4е месец се опитвам да отсраня проблема , изклу4вах всякви сензори и не става и не става , пренудих се да оставям колата си отворена без да я заклу4вам , благодаря предварително
Диагностика на алармата да видиш какво показва, най-често проблема е в бутона на предния капак изключи го него и провери дали пак ще ти прави проблеми.
- lubo_franko
- Потребител
-
- Кара: E46 330i '02
здравейте колеги,
от около седмица и аз имам същия проблем,алармата се включва след което звука спира и после няколко пъти само мига на аварийни
от около седмица и аз имам същия проблем,алармата се включва след което звука спира и после няколко пъти само мига на аварийни
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
lubo_franko написа:здравейте колеги,
Провери си и ти бутона на предния капак, откачи му буксата и виж дали ще ти прави проблеми, но колегата по-горе който е пуснал темата на него проблема му е в бутона и вече си го е оправил, така, провери го първо него.
- lubo_franko
- Потребител
-
- Кара: E46 330i '02
явно и при мен е бил проблема в бутона,откачих го и за сега 2-ри ден няма проблем
мерси
мерси

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
При мен беше същото. По едно време се заинатих и попреместих бутно малко по-нагоре. Смисал към капака и така да си натиска бутона добре и сега сичко е ток.
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
mistyrain написа:При мен беше същото. По едно време се заинатих и попреместих бутно малко по-нагоре. Смисал към капака и така да си натиска бутона добре и сега сичко е ток.
Изрежете кръг 2-4мм дебелина и 0,5см. диаметър от гума и с двойно-лепещо на капака го залепете..
- ancho0o
- Потребител
-
- Кара: 330ци
Здрабейте
Карам 330ци 2004г. и като стане пролет, (и по топло) започва проблемът с алармата... (сякъш когато е по-студено го нямам този проблем) активира се от самосебеси, че и доста често през малките часове. Разкачих "motion sensor-а" вътре в купето защото си мислех че има разни мухи и тем подобни, но нямаше резултат и пак се активираше. Прочетох колегите как са барали някакво копче, но аз не мога да го видя на моя модел каде е то. Та за ся само съм завил максимално (с по-половин обoрот :S) тампончетата дето предържат капака и му пречат да не тропа в движение докато е затворен. Силно се надявам да имам попадение в противен случей се предавам и отивам някъде на алармаджии...(имам 2 ключа и работят добре това значи ли че съм със оригинална аларма, защото не знам къде се намира, за да я видя какво представлява модула й)

Карам 330ци 2004г. и като стане пролет, (и по топло) започва проблемът с алармата... (сякъш когато е по-студено го нямам този проблем) активира се от самосебеси, че и доста често през малките часове. Разкачих "motion sensor-а" вътре в купето защото си мислех че има разни мухи и тем подобни, но нямаше резултат и пак се активираше. Прочетох колегите как са барали някакво копче, но аз не мога да го видя на моя модел каде е то. Та за ся само съм завил максимално (с по-половин обoрот :S) тампончетата дето предържат капака и му пречат да не тропа в движение докато е затворен. Силно се надявам да имам попадение в противен случей се предавам и отивам някъде на алармаджии...(имам 2 ключа и работят добре това значи ли че съм със оригинална аларма, защото не знам къде се намира, за да я видя какво представлява модула й)
8 мнения
• Страница 1 от 1