Въпрос/проблем за свързването на Cd Changer
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос/проблем за свързването на Cd Changer
Здравейте приятели,
първо искам да се извиня ако има такава тема, но не успях да намеря тема която да отговаря на моето питане.
Въпроса ми е следния купих си BMW 320d 2001г. с радио-касетофон от тоя тип с навигация всичко работи отлично, но нещо в 2013г и касетки малко не върви, пък и от трансмитерът който си купих много смущения се получават, затова си купих оригинално bussines cd, и сега съм решил да си купувам и Cd changer. Значи в багажника като го отворих видях че навигацията си е на мястото но мястото където трябва да стои CD Changera e празно и кабели няма, нищо няма просто празна дупка. Та мисълта ми е как ще мога да свържа cd Changera след като си сложа bussines cd-то , може да ми предложите и по добри начини за слушане на чиста мп3 музика докато не съм купил CD changera.
Мерси предварително.
първо искам да се извиня ако има такава тема, но не успях да намеря тема която да отговаря на моето питане.
Въпроса ми е следния купих си BMW 320d 2001г. с радио-касетофон от тоя тип с навигация всичко работи отлично, но нещо в 2013г и касетки малко не върви, пък и от трансмитерът който си купих много смущения се получават, затова си купих оригинално bussines cd, и сега съм решил да си купувам и Cd changer. Значи в багажника като го отворих видях че навигацията си е на мястото но мястото където трябва да стои CD Changera e празно и кабели няма, нищо няма просто празна дупка. Та мисълта ми е как ще мога да свържа cd Changera след като си сложа bussines cd-то , може да ми предложите и по добри начини за слушане на чиста мп3 музика докато не съм купил CD changera.
Мерси предварително.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто е НАЙ-ДОБРАТА!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос/проблем за свързването на Cd Changer
можеш да го свържеш, ако си прекараш ето такъв кабел - става дума за ченджъра
-ако пък искаш друго устройство, ченджър не ти трябва, защото устройството се добавя на мястото на ченджъра на гърба на цд-то
-ако пък искаш друго устройство, ченджър не ти трябва, защото устройството се добавя на мястото на ченджъра на гърба на цд-то
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Слагаш GROM и забравяш за скуката
Кеф ти USB, кеф ти AUX 

Мерси за помощта приятели , а това GROM от къде мога да го купя, и как се свързва това устройство ?
BMW не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто е НАЙ-ДОБРАТА!
- Malik
- младши ентусиаст
-
arb3nning написа:Мерси за помощта приятели , а това GROM от къде мога да го купя, и как се свързва това устройство ?
http://www.gromaudio-bg.com/
Аз лично съм с варианта за 200лв и съм доволен. Монтажа влиза в цената и става за около 30 мин.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Грома е най-доброто решение.Забравяш за дисковете...Както казва колегата @Malik,кеф ти USB,кеф ти AUX.И аз съм с гром от няколко месеца и съм доволен.
The Power of Dreams!
Отново благодаря за хубавите отговори, но имам едно последно питане.
Тъй като не съм от София, и си го поръчам това и ми го пратят по Еконта, ще мога ли сам да си го поставя или ще трябва да го нося някъде да го сложат ?
Тъй като не съм от София, и си го поръчам това и ми го пратят по Еконта, ще мога ли сам да си го поставя или ще трябва да го нося някъде да го сложат ?
- Malik
- младши ентусиаст
-
Честно казано не гледах момчето в ръцете докато го правеше, но като цяло бързо се справи и мисля, че не е кой знае каква философия. В комплекта има всичко необходимо, за да се подкара без проблем. Също така в нета има доста клипчета с обяснения по същия повод.
Можеш да хвърлиш и един поглед на тази тема:
viewtopic.php?f=13&t=210849
Успех!
Можеш да хвърлиш и един поглед на тази тема:
viewtopic.php?f=13&t=210849
Успех!
Благодаря за информацията приятели

Malik написа:Слагаш GROM и забравяш за скукатаКеф ти USB, кеф ти AUX
Здравейте, поразрових се из Ebay и попаднах на нещо доста добро даже си мисля че може би е по добър вариянт от GROM и по евтин лесна инсталация тип направи си сам и струва на половината на GNOM, може ли да ми кажете вашите мнения ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Connects2-CTA ... 27d480f074
Features
Plug and play, no cutting of wires required
Plugs into the original CD changer port on the rear of the car stereo, therefore offering high quality audio
Allows you to connect your USB mass storage device to play MP3/WMA files through your original car stereo
Control track up/down and folder up/down from the stereo or steering wheel controls
Provides USB power to the device connected
Includes 3.5mm Aux input for connecting other audio devices
Последно избутване arb3nning от 10 Авг 2013, 14:58
10 мнения
• Страница 1 от 1