Проблем с фабричен Bluetooth
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Проблем с фабричен Bluetooth
Колеги, имам голяма навигация и фабричен блутут модул в колата. Доскоро при свързването на мобилния ми телефон с блутут модула на колата телефонният указател от телефона се прехвърляше автоматично и всички номера се изписваха на дисплея на навигацията.
Отскоро на дисплея ми се изписва, че телефонният указател е празен. Пробвах да свържа двете устройства отново, но проблемът си остана. Иначе модулът си работи нормално т.е. приемам и осъществявам повиквания както преди.
В ръководството за употреба на блутут пише, че в зависимост от модела на телефона понякога се налага телефонният указател да се прехвърля ръчно.
Някои има ли представа къде може да е проблема или как става ръчното прехвърляне на номерата.
Отскоро на дисплея ми се изписва, че телефонният указател е празен. Пробвах да свържа двете устройства отново, но проблемът си остана. Иначе модулът си работи нормално т.е. приемам и осъществявам повиквания както преди.
В ръководството за употреба на блутут пише, че в зависимост от модела на телефона понякога се налага телефонният указател да се прехвърля ръчно.
Някои има ли представа къде може да е проблема или как става ръчното прехвърляне на номерата.
1 мнение
• Страница 1 от 1