Проблем задно дясно ел. стъкло Е46 Touring
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Проблем задно дясно ел. стъкло Е46 Touring
Здравейте колеги,
Имам много странен проблем със задното дясно ел. стъкло. Проблема е, че като се отвори вратата при запалена кола ел. стъклото се сваля само до долу. Като заключа задните стъкла не се сваля. Моля някой ако има идея или е имал подобен проблем да ме насочи, за да не разглабям на сляпо. Колата е е46 320 d 2002г. 150 к.с. Touring.
Имам много странен проблем със задното дясно ел. стъкло. Проблема е, че като се отвори вратата при запалена кола ел. стъклото се сваля само до долу. Като заключа задните стъкла не се сваля. Моля някой ако има идея или е имал подобен проблем да ме насочи, за да не разглабям на сляпо. Колата е е46 320 d 2002г. 150 к.с. Touring.
Re: Проблем задно дясно ел. стъкло Е46 Touring
видях че темата е за ел.стъкла и реших и аз да питам за мойте че ми правят друг проблем който ме мързи да обяснявам
.... aко някой колега знае къде в София ремонтират ел.стъкла да сподели благодаря 

masina5 написа:видях че темата е за ел.стъкла и реших и аз да питам за мойте че ми правят друг проблем който ме мързи да обяснявам.... aко някой колега знае къде в София ремонтират ел.стъкла да сподели благодаря
"Микрон - доцев" кв. Княжево.

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Някой сблъсквал ли се е с моя проблем?
Здравей колега,да познавам такъв човек на който бях клиент и останах доволен .Давам ти телефон за връзка 0894 31 00 70 дано останеш и ти доволен от коректното му отношение и работа.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
За София може и аз да помагам 

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
niki_future написа:Кажете нещо за мен моля
Питай директно някой от колегите. Не вярвам да не ти помогнат.
viewforum.php?f=146
- ObsessivePS
- Потребител
-
- Мечтае да кара: М3
niki_future написа:Здравейте колеги,
Има два варианта за твоя проблем:
Единият е проблеми по окабеляването, а другият по модула за управление на ел. стъклата (+комфорт модул). Прегледай си окабеляването и ако стигнеш до даден казус може да ни пишеш ЛС, ще се опитаме да ти помогнем колкото можем.

niki_future написа:Кажете нещо за мен моля
Бате, само с избутване на темата през няколко дни няма да стане номера. Хората ти дават насоки, а ти само си избутваш темата. Пробвай нещо или бегай на майстор и сподели какво е станало. Таман викам човека си оправи стъклото и дай да видя какво се е оказало, а то само избутване и така 100 пъти. Аре стига, или пиши до къде си стигнал или въобще спри с тая тема.
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
Егати тъпотията бях направил. При сваляне на кората и последващо монтиране бях окъсил два кабела с един от болтовете на кората. Изолирбан, наместване и проблема е решен 

11 мнения
• Страница 1 от 1