е46 проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
е46 проблем
паля колата върви и като подам газ спира да набира все едно съм закачил ремарке.излиза грешка номер 72 не знам какво значи и още една грешка не знам кой номер беше но пишеше no пише че турбината пренадува.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: е46 проблем
glavniq_ написа:паля колата върви и като подам газ спира да набира все едно съм закачил ремарке.излиза грешка номер 72 не знам какво значи и още една грешка не знам кой номер беше но пишеше no пише че турбината пренадува.
Четете ги тези коли с читав софтуер, колеги...
Редовно ме питат какво значи еди кой си номер грешка ?!
Изчетена с подходящ софтуер колата си казва от-до (ако разбира се диагностика знае какво да гледа)...
Грешка по код не се тълкува - нужна е дескрипция!
дава ми грешка умна дюза и разтоварващ клапан на турбината , чета във форума че като има грешка умна дюза колата върви,даваше ми още грешка на разтоварващия клапан на турбината и с целия си акъл взех от морга и работи когато си иска а моя въобще не искаше да работи, проблема ми е че паля е карам е първа ,втора,трета с газ колата набира с тоя клапан от моргата и като задържа на трета газта и падна в ниски обороти и като почна да давам газ на трета колата умира,дали тоя клапан и той е здал багажа
смених клапана на турбото ,колата определено се държи по добре като цяло но пише ''needle idle motion sensor''
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Еми ясно ти е че не ти работи умната дюза. Нормално е да ти го пише.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
5 мнения
• Страница 1 от 1