Питане за джанти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за джанти
Колеги харесал сьм едни джанти от Е39 8,5 X 17 ET 13 с 15льча с борд,вьпросьт ми е ще станат ли на Е46 с фтулки разбира се,ще опират ли някаде,нямат гуми да ги пробвам.Има и някакви пружини червени H&R Typ:29825,ако някoй има на идея стават ли на Е46 318i 1.9 да сподели.благодаря предварително
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Re: Питане за джанти
Стават със стречнати гуми. Предполагам максимален размер на гумата трябва да ти е 205-215/45/17 или надолу, но вече отиваш към по-сериозен стреч.
При натоварена кола, вероятно ще имаш проблеми при неравности.
Най-важно е да си изясниш за какво ще ползваш колата?
Аз имах мераци за 18ки с такъв офсет и бях проучил всичко, но този вид конфигурация превръща колата в предизвикателство в нашата БГ реалност. Съответно не става за "евридей" и да си вършиш работа с нея( да си возиш картофи на село
)
Визията иначе е един път
П.П Има отделна тема в тази насока, в раздел "Тюнинг", може да и метнеш някой поглед!
Аз имах мераци за 18ки с такъв офсет и бях проучил всичко, но този вид конфигурация превръща колата в предизвикателство в нашата БГ реалност. Съответно не става за "евридей" и да си вършиш работа с нея( да си возиш картофи на село

Визията иначе е един път

П.П Има отделна тема в тази насока, в раздел "Тюнинг", може да и метнеш някой поглед!

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Тези пружини не са ли за е36? 215/45/17 с пружини под 30/30 е абсурдно. 205/45/17 или по-ниски гуми е твоят размер. Ако не са ти пипани калниците ще се наложи да караш доста бавно или рискуваш от само себе си да се разпънат
(това при положение, че амортисиорите са ти стандартни)

Wolfeye написа:Стават със стречнати гуми. Предполагам максимален размер на гумата трябва да ти е 205-215/45/17 или надолу, но вече отиваш към по-сериозен стреч.
Аз имах мераци за 18ки с такъв офсет и бях проучил всичко, но този вид конфигурация превръща колата в предизвикателство в нашата БГ реалност. Съответно не става за "евридей" и да си вършиш работа с нея( да си возиш картофи на село)
Визията иначе е един път![]()
Колега предните бяха 235/35/19 и нямаше проблем,но незнам какьв им беше офсета,предните бяха 8j задните 9,5j stil220m мисля бяха.
dido0o``` написа:Тези пружини не са ли за е36? 215/45/17 с пружини под 30/30 е абсурдно. 205/45/17 или по-ниски гуми е твоят размер. Ако не са ти пипани калниците ще се наложи да караш доста бавно или рискуваш от само себе си да се разпънат(това при положение, че амортисиорите са ти стандартни)
Колега може и за е36 да са,мисьлта ми беше стават ли за е46,колкото до калниците не са пипани,амортисьорите са монро/рефлекс/,а калниците не мисля да ги разпьвам от самосебе си

някой знае ли модельт(стильт) или там както се казва.приличат на 32,но не са.Сложих днес едни такива (не тия от снимката),но сьщите и излизат отзад 3см от калника 

Много добре стоят и ако някой знае модела да си потьрся за е46.Благодаря предварително
10 мнения
• Страница 1 от 1