Силно тресене Е46 330ХД
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Силно тресене Е46 330ХД
Здравейте,
Колата е 330ХД 184к.с. ръчна кутия, а проблема е следния
След като загрее(знам че това е странно) колата започва да тресе и е невъзможно да се кара, тресенето идва от предно дясно вътрешно каре, няма значение от скоростта и предавката, на "изключено" няма проблеми, най-силно се чува когато има голямо натоварване, при плавно подаване на газ проблемите с тресенето са по-малки
Колата я карам от 10 дни, днес приятел я гледа и откри скъсан тампон на десен носач, и леко разбит шарнир, този от към главината, също така сваля и маншона на карето и каза, че има луфт във 3-те чашки на вътршното каре
Ако може да ме насочите към нещо ще съм ви благодарен
Колата е 330ХД 184к.с. ръчна кутия, а проблема е следния
След като загрее(знам че това е странно) колата започва да тресе и е невъзможно да се кара, тресенето идва от предно дясно вътрешно каре, няма значение от скоростта и предавката, на "изключено" няма проблеми, най-силно се чува когато има голямо натоварване, при плавно подаване на газ проблемите с тресенето са по-малки

Колата я карам от 10 дни, днес приятел я гледа и откри скъсан тампон на десен носач, и леко разбит шарнир, този от към главината, също така сваля и маншона на карето и каза, че има луфт във 3-те чашки на вътршното каре
Ако може да ме насочите към нещо ще съм ви благодарен
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Силно тресене Е46 330ХД
Определено аз те насочвам веднага към диагностика на предница
от шарнира не може да ти тресе и от тампона на носача,той доколкото знам само хлопа,може и амортисьора да е сдал багажа 

- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Re: Силно тресене Е46 330ХД
На предишната ми кола беше така. Прецакано вътрешно каре! При натоварване направо люляше. Взех нова полуоска от УК и всичко заспа 
iPhone/Tapatalk

iPhone/Tapatalk
3 мнения
• Страница 1 от 1