Съвет за изваждане на петна
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Съвет за изваждане на петна
Здравейте колеги, вчера като измих хубаво колата забелязах, че на места има ръждиви петънца с големината на точката, която прави химикалка, но според мене нито вътршната страна на купето е тръгнала, нито боята е подпухнала, просто леки червеникавокафяви железни окиси, които са се появили на повърхността на лака. Отбелязвам, че няма наранявания, петната са на абсолютната повърхност и с търкане не искат да се махнат. С какво бихте ме посъветвали да ги третирам, за да изчезнат, че са малко дразнещи ?
Re: Съвет за изваждане на петна
Пробвай с някаква паста на 3М с малко по едър абразив от комбинираната примерно, но НЕ търкай силно на едно място. Просто лекично с вълнен парцал ако матира леко тогава го мини с по-ситна да полира. И пак ти казвам не търкай на едно място със сила, че от ей такива детски заигравки се наложи да си боядисвам добавката под задния капак. 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Съвет за изваждане на петна
Имах същите петна които дори като е мокра колата и може да се избършат, на пръв поглед нищо сериозно, но викам си имам една щета още да завеждам дай да я пиша тая врата, така и така имаше една лека драскотина. Като си взех колата от боя и се разприказвахме с бояджията ми каза че доста сее постарал защото като е свалил старата боя сее показала бая ръжда отдолу на привидно здравата боя, така че не подценявайте ситуацията
4 мнения
• Страница 1 от 1