problem 323i

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

problem 323i

Мнение от hrono » 16 Апр 2013, 19:55

Zdraveite na vsichki,izvinqvam se za maimunskoto pisane ,no v Germaniq mi e malko trudno s tiq klaviaturi.A sega na vaprosa v momenta imam BMW E46 323i 99g,zapo4na da prekasva ponqkoga i stana muden motora krivo lqvo namerih elkon tuk i izleze uj lambda sonda dotuk dobre ne sam se zadalbochaval chak za remont ne beshe nalejasht a tuk remont losha misal ot kam sredstva i si karah taka ,no vchera se poqvi ne6to sashtestveno koeto da pokazva problem sutrinta pri davane na kontakt i ischakvane na lampite da izgasnat DSC-to izgasva za moment ,no EML ne i DSC-TO SVETVA PAK SLED ZAPALVANE TE SI SVETQT ,NO KOLATA NE VDIGA OBOROTI I PREKASVA KATO 4E LI NE MOJE DA NAREDI CILINDRITE ,Nqmashe da pitam taka vse pak ima servizi,no tuk nqma maistori kato v bg ima li samneniq za ne6to se kazva edna replika a tq e NOVO i taka primerno za edni 4etki na starter se kupuva nov nikoi ne izvarshva takava deinost ,te predi da olekna finansovo bih iskal da znam kakav moje da e problema. Blagodarq predvaritelno.

Здравеите на всички,извинявам се за маимунското писане ,но в Германия ми е малко трудно с тия клавятури.А сега на вапроса в момента имам БМВ Е46 323и 99г,запо4на да прекасва понякога и стана муден мотора криво ляво намерих елкон тук и излезе уж ламбда сонда дотук добре не сам се задалбочавал чак за ремонт не беше належащ а тук ремонт лоша мисъл от кам средства и си карах така ,но вчера се появи не6то саществено което да показва проблем сутринта при даване на контакт и изчакване на лампите да изгаснат ДСЦ-то изгасва за момент ,но ЕМЛ не и ДСЦ-ТО СВЕТВА ПАК СЛЕД ЗАПАЛВАНЕ ТЕ СИ СВЕТЯТ ,НО КОЛАТА НЕ ВДИГА ОБОРОТИ И ПРЕКАСВА КАТО 4Е ЛИ НЕ МОЙЕ ДА НАРЕДИ ЦИЛИНДРИТЕ ,Нямаше да питам така все пак има сервизи,но тук няма маистори като в бг има ли самнения за не6то се казва една реплика а тя е НОВО и така примерно за едни 4етки на стартер се купува нов никои не извършва такава дейност ,те преди да олекна финансово бих искал да знам какъв може да е проблема. Благодаря предварително.

Слави
Аватар

Re: problem 323i

Мнение от © » 16 Апр 2013, 19:58

Нека това е последното ти мнение на латиница. Няма значение от къде пишеш, кирилицата е задължителна.

Назад към E46