Проблем с Дюзи на 320D 136к.с.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 320d e46 2001г.
Мечтае да кара: Совалка

Проблем с Дюзи на 320D 136к.с.

Мнение от RadilKirov » 26 Мар 2013, 23:34

Здравейте,

Преди няколко дни оставих колата си на майстор,

палеше трудно от 3ти-4ти път, вървеше нормално, но имаше признаци на проблем миришеше странно на изгорели газове и променяше оборотите на празен ход. Вече я дигностицираха с проблем в дюзите, но ми обявиха цена за ремота от порядъка на 1500лв.

Интересува ме има ли варианти за рециклиране и към кого да се обърна, ориентировъчна цена и ако е възможно тел. за контакт.
Ако не могат да бъдат рециклирани продават ли се рециклирани 2ра ръка и къде мога да намеря.

Колата се намира в гр. София , BMW 320d 136 к.с. 2001г.

Предварително благодаря,

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Проблем с Дюзи на 320D 136к.с.

Мнение от Dimitroff » 27 Мар 2013, 10:15

RadilKirov написа:Здравейте,

Преди няколко дни оставих колата си на майстор,

палеше трудно от 3ти-4ти път, вървеше нормално, но имаше признаци на проблем миришеше странно на изгорели газове и променяше оборотите на празен ход. Вече я дигностицираха с проблем в дюзите, но ми обявиха цена за ремота от порядъка на 1500лв.

Интересува ме има ли варианти за рециклиране и към кого да се обърна, ориентировъчна цена и ако е възможно тел. за контакт.
Ако не могат да бъдат рециклирани продават ли се рециклирани 2ра ръка и къде мога да намеря.

Колата се намира в гр. София , BMW 320d 136 к.с. 2001г.

Предварително благодаря,

Здравей, колега...

Твоят майстор те е натоварил тройно....

Цената за рециклаж на дюзите ти е в диапазона 450 - 650 лева...като това е средна и висока стойност...цената е струд за сваляне и качване на дюзите и пълен рециклаж на въпросните (стига да говорим за 136к.с. мотора)

Потребител
Аватар
Кара: 320d e46 2001г.
Мечтае да кара: Совалка

Re: Проблем с Дюзи на 320D 136к.с.

Мнение от RadilKirov » 27 Мар 2013, 15:05

Да това е мотора 136к.с. , не е комън рейл. И аз си помислих че цената е прекалена.
С рециклиране цялостно ли се решава проблема или е възможно да има отново проблеми.

Възможно ли е да ме насочите към майстор предлагащ този ремонт.(телефон или адрес)
Предварително благодаря.

Назад към E46