Афтърмаркет диодни стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Афтърмаркет диодни стопове
Поне си строших вътрешните стопове на моето купе и се замислих дали пък да не сложа едни диодни стопове.
Какво мислите за качеството на афтермаркет стоповете? Насочил съм се към тези които колегата Babuna продава.
Какво мислите за качеството на афтермаркет стоповете? Насочил съм се към тези които колегата Babuna продава.
- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
Re: Афтърмаркет диодни стопове
Като цяло доста променят визията на колата в положителен ефект,но внимавай все пак какви си вземаш (като марка) Аз си взех на ДЕПО от Германия (2010 г.) и паснаха като оригиналните без излишни луфтове и прочие и все още си светят без да е изгорял и един диод,но имам приятели с Тайвански и те светят доста приятно,но не уплътняват много добре и има явни луфтове,но предполагам не е гаранция,че други тайвански няма да паснат добре. Като цяло си заслужава поставянето на диодни стопове и няма да съжаляваш 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Със сигурност с диодни стопове колата изглежда по-приятна, а и се виждат много по-добре в лоши метеорологични условия. Аз бях с такива на седана, които бях купил от Илиянци, тайвански и изкараха близо 2 години, но нещо по платката май се прецака и от мигача на единия стоп останах да светят само няколко диода. С останалите диоди проблем не съм имал. Аз лично, ако хартисат некви парици, бих си взел отново. 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Малко вади очи са тея стопове.
Аз съм с Дектане такива. Но имат един болт в самият мигач, на мястото на едното диодче, който много ме дразни. Това се предлагаше едно време.
На Бабуна стоповете са без тоя болт и са на прилична цена. 

- torbalan5560
- кандидат ентусиаст
-
vavilon написа:Малко вади очи са тея стопове.Аз съм с Дектане такива. Но имат един болт в самият мигач, на мястото на едното диодче, който много ме дразни. Това се предлагаше едно време.
На Бабуна стоповете са без тоя болт и са на прилична цена.
Защото си със седан колега при купетата този болт го няма,а отностно ваденето на очи съм си сменил резисторите с по - голямо съпротивление и сега светят без да дразнят отзад шофьорите,а и така им се удължава живота на самите диоди

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Бабуна има за седан- опушени, без тези болтове! Миналата година на събора ги видях. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега САМО оригинал,ИЛИ оригинално ДЕПО,подчертавам ОРИГИНАЛНО,защото на Депо има много ментаци..за тайванските да не съм чул,изкарват година и половина най-много и после почва хорото 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Взех си диодни стопове и ги сложих вече. Паснаха идеално и светят добре за сега, надявам се да изкарат дълго така 

- landolin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535ix, 2012
Качи някакви снимки да ги видим 

9 мнения
• Страница 1 от 1