Shadowline? Уплътнение?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Shadowline? Уплътнение?
Здравейте,
интересува ме, уплътнението на задното прозорче на купе, заедно с лайсната ли върви или има друг начин на подмяна? Взех си колата с изгоряло уплътнение там.
Предполагам, че е №8 от схемата:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=05
Интересува ме още, тези лайсни, около прозорците, могат ли да се свалят без да се изпотрошат и поддават ли се на дълготрайно боядисване за да ги направя черни по модела #shadowline?
Също е изгоряло и това уплътнение, което се намира в началното на предното панорамно стъкло. Намира ли се афтърмаркет варианти, че чух за нещо от сорта на 15лв но от къде
Трябва да е №5 от схемата:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20
интересува ме, уплътнението на задното прозорче на купе, заедно с лайсната ли върви или има друг начин на подмяна? Взех си колата с изгоряло уплътнение там.
Интересува ме още, тези лайсни, около прозорците, могат ли да се свалят без да се изпотрошат и поддават ли се на дълготрайно боядисване за да ги направя черни по модела #shadowline?
Също е изгоряло и това уплътнение, което се намира в началното на предното панорамно стъкло. Намира ли се афтърмаркет варианти, че чух за нещо от сорта на 15лв но от къде

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Shadowline? Уплътнение?
viewtopic.php?f=34&t=292249&p=3594780#p3594780
много ни мързи да ползваме търсачката,има писано по темата.
Да,може да се разглобяват и да ги боядисваш,облепяш с фолио и квото ти душа поиска.
А за кората под предното стъкло те съветвам да си я купиш оригинална,афтърмаркет такова нещо не мисля,че има,а и да има не си заслужава
много ни мързи да ползваме търсачката,има писано по темата.
Вълк написа:Здравейте,
Също е изгоряло и това уплътнение, което се намира в началното на предното панорамно стъкло. Намира ли се афтърмаркет варианти, че чух за нещо от сорта на 15лв но от къде![]()
Да,може да се разглобяват и да ги боядисваш,облепяш с фолио и квото ти душа поиска.
А за кората под предното стъкло те съветвам да си я купиш оригинална,афтърмаркет такова нещо не мисля,че има,а и да има не си заслужава

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
Колега,
не си спомням да съм те упълномощил да ми слагаш етикет какъв съм. Най-ги мразим форумните дървени философи.
За останалото, благодаря!
Един бояджия ми каза, че тия лайсни, ако се боядисат няма да държи боята хубаво. Може би ще потърся по моргите #shadowline втора ръка, че новите струват колкото една кола.
не си спомням да съм те упълномощил да ми слагаш етикет какъв съм. Най-ги мразим форумните дървени философи.
Един бояджия ми каза, че тия лайсни, ако се боядисат няма да държи боята хубаво. Може би ще потърся по моргите #shadowline втора ръка, че новите струват колкото една кола.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Вълк написа:Колега,
Колега аз не съм ти слагал етикети,нито съм те обиждал

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
Само споделям.
Приятел ми каза, че в Кобра го имат уплътнението на предния джам. Явно, като сменят стъклото, то върви с него. Ще им се обадя да питам.
Ще поразпитам и по моргите за запазен #shadowline. Ако не, от теб разбрах, че ново въпросното уплътнение е около 37лв. После ще търся някой да боядиса лайсните.
Приятел ми каза, че в Кобра го имат уплътнението на предния джам. Явно, като сменят стъклото, то върви с него. Ще им се обадя да питам.
Ще поразпитам и по моргите за запазен #shadowline. Ако не, от теб разбрах, че ново въпросното уплътнение е около 37лв. После ще търся някой да боядиса лайсните.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Внимавай на кого ще го даваш да го боядисва,защото разглобяването на тази джаджа е неприятно,и ако се олюпи или нещо от сорта и после се наложи пак да го сваляш и да го качваш няма да ти хареса.От кобра не бих си купил и щипка 

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
6 мнения
• Страница 1 от 1