проблем с пускането на темпомата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vaskata
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
проблем с пускането на темпомата
Колеги имам следният проблем:До сега нямах мулти волан бях с трилъчевият без мулти ,купих си трилъчев с мулти купих си и кабели оригиналните монтирах го пуснах и кабелите ама темпомата не тръгва! ? Синият кабел сам го пракарал и сум го вкл. отпред в буксата на 27 пин.Това правилният пин ли е и трябва ли софтуерна намеса за да тръгне темпоматчето? Благодаря ви предварително
Колата е е46 320д 136к.с. 98 година.

Ne kara BURZO a leti NISKO
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: проблем с пускането на темпомата
Сигурен ли си че е на пин 27? Нещо ми се върти в главата пин 37,но не съм убеден?
Мисля че имаше разлика за коли преди и след фейса.Със сигурност във форума има писано или както каза колегата - помощ от приятел.
Мисля че имаше разлика за коли преди и след фейса.Със сигурност във форума има писано или както каза колегата - помощ от приятел.
Последна промяна bgpavlp на 13 Мар 2013, 11:12, променена общо 1 път

Ако нема у глава, има у Google.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Виж в темата на Ванката Dimitroff за мултиволана - там е описано кое къде да се включи. Според мен нещо си пропуснал.
Si non confectus, non reficiat.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако не се лъжа след прокарване на кабелчето трябва да се пипне и с DIS - колегата Димитрофф може да помогне.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
nik4o_83 написа:Ако не се лъжа след прокарване на кабелчето трябва да се пипне и с DIS - колегата Димитрофф може да помогне.
Нищо не се пипа окабели ли се тръгва от раз единствено само на коли 98 година до 9-ти месец иска програмиране на компа но това са много редки случай.
Относно темата изчаквах колегата сам да напише, за решението на проблема но за да не се рязтягат нещата ще го направя аз, проблема се оказа в това, че е вързал темпомата на грешно пинче на буксата на компа след като го постави на правилното място всичко си тръгна от раз.
Така, че темата може да се заключва.

6 мнения
• Страница 1 от 1