Проблем с вратата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Проблем с вратата
Здравеите колеги.Първо да кажа че търсих тема подобна на моята но ненамерих.днес отварям вратата и се чува пукане.става въпрос за е46 седан преди феиса.след пукането установих че вратата не остава отворена а тръгва да се затваря.Според мен е заминал механизма които държи вратата отворена.Въпроса ми е имали ли сте подобен проблем и как се деиства.като ми устане време ще разглобя да видя как се сменя,ако се сменя.Но дотогава сън неме хваща.Ако някои случаино има и продава да драсне един лис.Става въпрос за шофиорската врата.

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем с вратата
това не го разбирам добре от графиката,но решението или да се намери подходящ матерял да се направи това което прилича на скоба,или от морга.Мисля че няма да е скъпо.мНОГО КОЛЕГИ ПРОДАВАТ Е46 -ЦИ НА ЧАСТИ,ДА СЕ ВКЮЧИ НЯКОИ С ОФЕРТА

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
Re: Проблем с вратата
Наистина проблема беше от тази скоба оградена в червено по0горе.взех от колега от форума за 10 лева цял механизъм и сега е като нова.смяната става като се свали гумичката има 2 болта за вратата незнам как се водят-звезди мисля са.другия болт към купето е малко спецефичен -но камък от гедоре номер 8 пасва идеално,механизма се издърпва през вратата и се сменя новия ,всичко по обратния ред и-за 10 минути работа си е като нова 

4 мнения
• Страница 1 от 1