Двойна крушка за габарит и мъгла. Как ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: F01
Двойна крушка за габарит и мъгла. Как ?
Здравейте колеги,
Искам да попитам как да вържа крушка с две жички на светлините на багажника. Там крушката досега е с една жичка и немога да я настроя да свети по-силно като натисна бутона за фаровете за мъгла. Фаровете не са оригинални и се налага преправяне. Моля да ми обясните как трябва да се върже подобна двойна крушка, за да функционира нормално на габарит и допълнително за мъгла. Предварително Благодаря на отзовалите се !

Искам да попитам как да вържа крушка с две жички на светлините на багажника. Там крушката досега е с една жичка и немога да я настроя да свети по-силно като натисна бутона за фаровете за мъгла. Фаровете не са оригинални и се налага преправяне. Моля да ми обясните как трябва да се върже подобна двойна крушка, за да функционира нормално на габарит и допълнително за мъгла. Предварително Благодаря на отзовалите се !

Re: Двойна крушка за габарит и мъгла. Как ?
Що така не се "оглеждате" ...?
viewtopic.php?f=34&t=285644
viewtopic.php?f=34&t=285644
- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
Колега тази тема съм я чел 100 пъти. Имаш ли отговор на поставения от мен въпрос в някоя съществуваща вече тема ?
Сега. Пишеш.че искаш като включиш фаровете за мъгла /халогените/ да ти светват и задните светлини за мъгла ?
Които през останалото време да работят като габарит .
А не са ли ти разделени предни и задни светлини за мъгла, на два отделни бутона ?
Абе братле ,какво ли да ги чоплим тези жички ?
Щом горната тема ме ти е помогнала ,значи не са ти силата токовете .
Моя съвет е да отидеш в сервиз/че/ където слагат аларми ,например .
Там ще си кажеш мъката и хората ще ти уважат всеки каприз .
Които през останалото време да работят като габарит .
А не са ли ти разделени предни и задни светлини за мъгла, на два отделни бутона ?
Абе братле ,какво ли да ги чоплим тези жички ?
Щом горната тема ме ти е помогнала ,значи не са ти силата токовете .
Моя съвет е да отидеш в сервиз/че/ където слагат аларми ,например .
Там ще си кажеш мъката и хората ще ти уважат всеки каприз .
- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
Ти май не четеш. Щом на теб силата ти е токовете ми отговори на въпроса зададен по този начин : как на мястото на крушка с една жичка да сложа такава с две. Това ми е целия въпрос. Нищо друго не питам ...
И Не, моят лайт модул има само един бутон за халогени, включващ предните и задните.
За такава крушка говоря колега.
http://www.avtosklad.bg/img/products/56450-99.99.977.jpg
И Не, моят лайт модул има само един бутон за халогени, включващ предните и задните.
За такава крушка говоря колега.
http://www.avtosklad.bg/img/products/56450-99.99.977.jpg
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
cherrypopper написа:Ти май не четеш. Щом на теб силата ти е токовете ми отговори на въпроса зададен по този начин : как на мястото на крушка с една жичка да сложа такава с две. Това ми е целия въпрос. Нищо друго не питам ...
Лайт модул само с 1 бутон, то този бутон включва задните светлини за мъгла. Това че някой допълнително е нагласил да включва и предните е друг въпрос.
По темата... правиш си нова фасунга, на която да сложиш двойна крушка. Най-лесно ми се вижда да вградиш някоя такава.
Друг вариант е в самия лайт модул да намериш тази функция и да я пробваш:
NSL_ALS_STANDLICHT // REAR FOG LIGHTS AS PARKING LIGHTS //
Ако я нямаш, то ти трябва по-нов модул

- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
Идеята с фасунгата наистина е добра. Не ми се щеше да развалям и запоявам, но може би това засега е единственото решение. Относно функцията на LCM-a наистина трябва да проверя. Благодаря за отговора dido0o```
- GDobrev
- Потребител
-
- Кара: BMW E63 645ci
- Мечтае да кара: BMW M6
Намираш си капачето с платката за крушките от кола с десен волан, ако не ти се преправя твоята (за да имаш светлини и от двете страни). При мен като купих колата беше направено така и светеха на габарит и като натиснеш бутона за халогени светваха по силно. Трябва да прекараш кабел от габаритите към крушките за мъгла и да сложиш крушка с двойна жичка. Мисля, че това е всичко, понеже като сложих диодни стопове и стоеше грозно и вътрешните и те да светят, само им отрязах кабела който идваше от габаритите и сложих крушка с една жичка и сега работят само като ги пусна от бутона.

8 мнения
• Страница 1 от 1